Anadolu çıkış peşinde

Anadolu çıkış peşinde

Anadolu Selçukspor hafta sonu evinde oynayacağı zorlu Kahramanmaraşspor maçı ile birlikte yeni bir çıkış yapmanın hesaplarını yapıyor. İkinci yarı henüz evinde kazanamayan yeşil-beyazlı ekip bu şanssızlığını da bu karşılaşmada kırmak istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da iç sahada oynanacak Kahramanmaraşspor maçı hazırlıkları devam ediyor.  Karatay Belediyesi Tatlıcak tesislerinde teknik direktör Mehmet Yıldırım ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana tedavisi süren Aykut Uluç katılmadı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda futbolcular salonda yapılan ağırlık çalışmasının ardından iki guruba ayrıldı. Bir gurup çalışmalarını salonda sürdürürken diğer futbolcular  yarı sahada kurulan çift kalede hücum ve savunma ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman açma-germe hareketleri ile son buldu.

RAKİP DIŞ SAHADA BAŞARISIZ

Anadolu Selçukspor’un Pazar günü sahasında konuk edeceği Kahramanmaraşspor  deplasmanda iç sahaya oranla daha başarısız bir grafik sergiliyor. Maraş ekibi bugüne kadar deplasmanda oynadığı 12 maçta  6 yenilgi aldı. Kırmızı-beyazlı ekip diğer 6 maçta ise 3 galibiyet 3 beraberlik aldı. Bu maçlarda rakiplerine 10 gol atan Kahramanmaraşspor kendi kalesinde ise 17 gol gördü. Maraş ekibinin 3 puanı ise Futbol Federasyonu tarafından silindi.

İÇ SAHADA KAZANMAK İSTİYOR   

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 24. Hafta maçında sahasında Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek. Geride kalan haftada deplasmanda Hacettepespor’a 2-0 yenilen yeşil-beyazlı ekip 13. sırada kalmaya devam etti. Alt sıralardan kurtulmayı başaramayan Anadolu Selçukspor bu hafta evinde Kahramanmaraşspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlı ekip  rakibinin 1 puan farkla bir basamak gerisinde yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazandığı takdirde haftalar sonra sıralamada bir basamak yukarı çıkma şansı yakalamış olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.