Anadolu bugün Alanyaspor ile karşılaşacak

Anadolu bugün Alanyaspor ile karşılaşacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da yoğun yağış altında sürdürdü.

Spor Toto 2. Lig  Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da yoğun yağış altında sürdürdü.  Yeşil-beyazlı ekibin dün oynanması beklenen Payas Belediyespor hazırlık maçın yoğun yağış nedeniyle iptal edildi. Anadolu bugün PTT 1. Lig takımlarından Alanyaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.   

GÜNDE ÇİFT İDMAN

Anadolu Selçukspor sezonun ikinci devresine günde çift idman yaparak hazırlanıyor.  Yeşil-beyazlı ekip sezonun ikinci devresine daha güçlü girmek için fizik kondisyon ile birlikte taktiksel çalışmalar da yapıyor.

İKİ OYUNCU İMZAYA YAKIN 

kinci yarı hazırlıkları için Antalya’da bulunan Anadolu Selçukspor’da transfer çalışmaları da  yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip  stoper mevkiine yaptığı İbrahim Sürgülü transferinin ardından kampta birkaç oyuncuyu da denemeye almıştı. Yeşil-beyazlı ekip bu oyunculardan. Galatasaray U21 takımında forma giyen Samet Yılmaz  İzmir’den genç oyuncu Murat Çakır ile prensipte anlaşma sağlandığı birkaç gün içinde resmi imzayı atacağı ifade edildi.

KONYASPOR YÖNETİMDEN  ZİYARET

Devre arası kamp hazırlıkları için hafta başından bu yana Antalya’da bulunan Konya Anadolu Selçukspor’un kampını Torku Konyaspor kulüp Başkanı Ahmet Şan ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Otelde gerçekleşen ziyarette Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, İkinci Başkanı Fatih Yılmaz, As Başkanlar Ömer Korkmaz, Mustafa Oral ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Şanlı ile Genel Menajer Önder Sami Güven, Futbol Şube Sorumlusu Mesut Erçetin’den kamp çalışmaları ve takımımızın son durumu hakkında bilgi aldı. Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve Yönetim Kurulu üyeleri Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur, yardımcı antrenörler ve futbolcular ile de sohbet ederek kamp çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.