Anadolu artık kazanmak istiyor

Anadolu artık kazanmak istiyor

Sezonun ikinci yarısında iç saha galibiyeti alamayan Anadolu Selçukspor Kahramanmaraşspor karşısında bu şanssızlığını kırmak istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 24. Hafta maçında sahasında Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek. Geride kalan haftada deplasmanda Hacettepespor’a 2-0 yenilen yeşil-beyazlı ekip 13. sırada kalmaya devam etti. Alt sıralardan kurtulmayı başaramayan Anadolu Selçukspor bu hafta evinde Kahramanmaraşspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlı ekip  rakibinin 1 puan farkla bir basamak gerisinde yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazandığı takdirde haftalar sonra sıralamada bir basamak yukarı çıkma şansı yakalamış olacak.

 18. Haftada aldığı Bandırmaspor yenilgisi ile 12. Sıradan bir basamak geriye düşen yeşil-beyazlı ekip bundan sonraki haftaları 13. sırada tamamladı. Kazandığı puanlar sonrası sıçrama yapamayan Anadolu ekibi kaybettiği maçlar sonrasında da şansının da yardımıyla 13. sırada kalmaya devam etti. Yeşil-beyazlı ekibin puan kaybı yaşadığı haftalarda rakipleri de puan kaybı yaşadı.

EVİNDE HENÜZ KAZANMADI

Anadolu Selçukspor bu sezonun ikinci yarısında evinde galibiyet siftahı  yapamadı.  Sezonun 2. Yarısında ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Bandırmaspor karşısında alan Anadolu Selçukspor  bu sezon 2. deplasman galibiyetini hanesine yazdırdı. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon deplasmanda  11 maça çıktı. Anadolu Selçukspor bu maçların 2’sini kazanırken 5 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip 4 maçta ise rakiplerine yenildi.  Ligde gol atma sıkıntısı yaşayan Anadolu Selçukspor deplasmanda rakiplerine sadece 7 gol attı ve kalesinde 12 gol gördü.

Anadolu Selçukspor sezon başından buyana iç sahada deplasmana oranla daha iyi performans sergiliyor. Yeşil-beyazlı ekip Pazar günü sahasında sezonun 11. maçına çıktı. Anadolu Selçukspor  bugüne kadar evinde oynadığı 11 maçta 3 galibiyet 4 beraberlik 4 de yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip  bu maçlarda  9 gol atıp 10 gol yedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.