Anadolu  ‘8’ puan kaybetti

Anadolu ‘8’ puan kaybetti

Anadolu Selçukspor sezonun ilk yarısında oynadığı maçlarda yediği son dakika golleri ile 8 puan kaybetti. Gol yollarında sıkıntı çeken yeşil-beyazlı ekip tek maçta 3 gol birden attı

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor  sezonun ilk yarısında son haftalarda yediği son dakika golleri skoru koruyamadı ve 8 puan kaybetti. Yeşil-beyazlı ekip 5 maçta bu sıkıntıyı yaşadı. Anadolu Selçukspor son olarak bunu Ümraniyespor karşısında yaşadı. Yeşil-beyazlı ekip iyi oynadığı ve 1-0 öne geçtiği maçta rakibinin penaltı golüne engel olamadı.  Anadolu Selçukspor önde götürdüğü 3 maçtan son dakika yediği gollerle sahadan beraberlikle ayrılırken diğer iki maçta ise maçı berabere götürürken kalesinde gördüğü gollerle 1’er puan kaçırdı. Anadolu Selçukspor zorlu 2. hafta maçında  İstanbulspor deplasmanında  82. dakikada yediği golle 1 puan bıraktı. Anadolu Selçukspor daha sonra Orduspor deplasmanında 2-1 öne geçmesine rağmen 79. dakikada yediği golle  Ordu’da 2 puan bıraktı. Önceki hafta aynı şekilde Hatayspor deplasmanında da 2 puan bırakan yeşil-beyazlı ekip 80. dakikada gelen gole engel olamadı.  Anadolu Selçukspor en şanssız maçını ise Sarıyer deplasmanında oynadı.  Yeşil-beyazlı ekip rakibine karşı üstün oynadığı karşılaşmada 90. dakikada kalesinde golü gördü ve sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldı.  Son  olarak Ümraniyespor maçında 80. dakikaya 1-0 önde giren yeşil-beyazlı ekip bu üstünlüğünü yine koruyamadı ve galibiyeti kaçırdı. Bu maçlar sonunda  Anadolu Selçukspor’un toplam puan kaybı ise 8 oldu.

GOL SIKINTISI YAŞADI

Bu sezon gol yollarında  sıkıntı yaşayan Anadolu Selçukspor  15 maçta 12 gol attı.  Maçlarda pozisyon  sıkıntısı yaşamamasına rağmen  son vuruşlardaki yetersizlik nedeniyle rakiplerine gol atamayan  yeşil-beyazlı ekip  sadece iç sahada oynadığı Anadolu Üsküdar maçında rakibine 3 gol atmayı başardı. Ligde henüz galibiyeti olmayan rakibine karşı ligdeki ilk gollü galibiyetini alan Anadolu Selçukspor  3 maçta ise 2 gol atma başarısı gösterdi.  Yeşil-beyazlı ekip en fazla golleri ise  Anadolu Üsküdar ve Orduspor karşısında yedi.  Anadolu Selçukspor’un galibiyeti olmayan Anadolu Üsküdar ve  2 galibiyeti bulunan Orduspor’dan  2 gol yemesi ise dikkat çeken başka bir istatistik oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.