Amerika kendine baksın

Amerika kendine baksın

SP Genel Başkan Başdanışmanı Mustafa Özkafa, ABDnin Pakistandaki operasyonunu eleştirerek, Katliamlar noktasında ABD kendi tarihine bakmalı.

SP Genel Başkan Başdanışmanı Mustafa Özkafa, ABD’nin Pakistan’daki operasyonunu eleştirerek, “Katliamlar noktasında ABD kendi tarihine bakmalı. Bölgemizdeki işgaller, katliamlar ABD’nin faaliyetleri değil mi” diye sordu.

 

Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları genişletilmiş İl Divan Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı ve Konya Milletvekili Adayı Mustafa Özkafa, Konya İl Başkanı Mehmet Şen katılırken, gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Divan yoklamasının ardından gösterilen sinevizyonla salonda coşkulu anlar yaşandı.

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Şen yaptığı selamlama konuşmasında partisinin gençlik kollarına çok iş düştüğünü dile getirdi. Şen, “Yapılan kamuoyu yoklamalarında ciddi oranda kararsız seçmen kitlesi olduğu ortaya çıkıyor. Karar verme aşamasında seçmen oranı yüzde 28 civarında. Seçimlerin kaderini belirleyecek kitlelerin başında bu kesim geliyor. Saadet gençliği her zaman ki gibi üzerine düşeni yapacaktır. Kendi seçmen kitlemizin dışında bu kararsız vatandaşlarımızın kanaatini de etkilemek için üstün gayretler göstermelisiniz” dedi.

“KATLİAMLAR ABD’NİN FAALİYETİ DEĞİL Mİ?”

Konuşmasında dış politikada yaşan gelişmeleri değerlendiren Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Konya milletvekili adayı Mustafa Özkafa, Usame bin Ladin’in silahsız ve ailesinin yanında katledilmesini eleştirdi. Özkafa konuşmasında şu görüşlere yer verdi, “Kısa bir süre önce bir olay vuku buldu. ABD, terörist yaftası ile damgaladığı Usame Bin Ladin’i bağımsız ve Müslüman bir ülkede hanımının ve çocuklarının yanında silahsız olduğu halde hunharca katletti. Biz buradan diyoruz ve haykırıyoruz ki, D-8 fiili olarak hayatta olsaydı, ABD büyük ve bağımsız bir ülkede bir evi basıp katliam yapmaya cesaret edemezdi. ABD kendi tarihine bakmalı. İşte bölgemizde yaşanan işgaller, katliamlar ABD’nin faaliyetleri değil mi? Milyonlarca Müslüman kardeşimizin katili değil mi? Bu itibarla bizim Milli Görüş vizyonuna bağlı Yeniden Büyük Türkiye’yi acilen kurmamız gerekiyor.”

Eğitim sistemini de eleştiren Özkafa, üniversite sınavlarının trajedi olduğunu vurguladı. Özkafa, “2 milyona yakın gencimiz üniversite sınavına giriyor. Bunlardan sadece 200-300 bini iyi bölümlere yerleşiyor. Geri kalanı üniversiteye giremiyor. Üniversite eğitimini tamamlayan gençlerimizin ise belli bir kısmı iş buluyor, iş bulanlarda yeteri kadar gelir elde edemiyor. Bu tabloya yaşanabilir Türkiye denilebilir mi?” diye sordu. Özkafa, 12 Haziran seçimlerinin Ülkemiz ve tüm insanlık için kurtuluş vesilesi olmasını dileyerek parti çalışanlarına başarılar diledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.