Amca-yeğen Uyuşturucu Tacirlerine Baskın

Amca-yeğen Uyuşturucu Tacirlerine Baskın

Bursa’nın İnegöl ilçesinde emniyet ekipleri tarafından bir eve yapılan baskında çok sayıda çeşitli uyuşturucu madde ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Sinanbey Mahallesi Refah Sokak üzerinde ikamet eden H.K.’yı (38) takibe alan emniyet...

Bursa’nın İnegöl ilçesinde emniyet ekipleri tarafından bir eve yapılan baskında çok sayıda çeşitli uyuşturucu madde ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Sinanbey Mahallesi Refah Sokak üzerinde ikamet eden H.K.’yı (38) takibe alan emniyet ekipleri savcılıktan gerekli izinlerin alınmasının ardından söz konusu adrese baskın düzenledi. Düzenlenen operasyonda uyuşturucu satıcısı H.K. ile 16 yaşındaki yeğeni S.K. isimli genç kız uyuşturucu ticareti suçundan göz altına alındı. H.K.’ya ait ikamet içerisinde yapılan aramada ise 1660 gram esrar, 600 gram bonzai, 600 adet extacy isimli uyuşturucu hap ile 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Uyuşturucu sattıkları tespit edilen amca ve kız ise emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınarak savcılığa sevk edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.