Amacımız Konyasporuna hizmet

Amacımız Konyasporuna hizmet

Hasan Yıldırım: Amacımız Konya futboluna hizmet. Yeni sezon tüm takımlar adına iyi geçmesini temenni ediyorum. Kazanan dostluk olsun

Selçukspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Yıldırım, Süper Amatör Lig’de çekilen fikstürün ardından değerlendirmede bulundu. Hasan Yıldırım, ligin fair-play  çerçevesinde geçmesini temenni ederek tüm takımlara başarılar diledi.

GENÇLERE ŞANS VERDİK

Konya’nın en köklü amatör kulübü olduklarını söyleyerek sözlerine başlayan Selçukspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Yıldırım, “Süper Amatör Lig’de yer alan 2 gençlik takımından birisiyiz. Zor şartlara rağmen genç bir takım kurduk. Konya’da genç futbolculara yeterli şans verilmiyor. Biz bunun bilincinde olarak gençlere ağırlık verdik ve genç bir kadro kurduk. Hedefimiz orta sıralar” dedi.

HOCAMIZ FİKRET TANSAL

Asıl amaçlarının Atiker Konyaspor’a ve Anadolu Selçukspor’a oyuncu hazırlamak olduğunun altını çizen Hasan Yıldırım, “Genç bir ekip kurduk. Hocamızda deneyimli bir isim; Fikret Tansal. Hocamız oyuncularımızla tecrübelerini aktararak gelişimlerine büyük fayda sağlayacağını düşünüyorum. Ligde hedefimiz orta sıralar olsa da asıl amacımız Atiker Konyaspor ve Anadolu Selçukspor’a oyuncu hazırlamak. Atiker Konyaspor’da artık Konyalı futbolcuların sayısı artmalı” sözlerini kullandı.

TRİBÜNDE VE SAHADA KÜFÜR OLMASIN

Sahada ve tribünde küfürün olmaması gerektiğini vurgulayan Yıldırım, “Hepimiz Konya futboluna hizmet ediyoruz. Umarım ne sahada ne de tribünde küfür duyarız. Bu sezonun tüm takımlar adına dostluk çerçevesinde geçmesini umut ediyorum. Allah hakemlerimize de kolaylık versin. Sahada şansları yanında olsun” şeklinde konuştu.

HEDEFİMİZ 3 PUAN

Konya Süper Amatör Lig’de güçlü takımların olduğunu kaydeden Hasan Yıldırım, şöyle konuştu: “İlk maçımız Gölyazı ile. Bu maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. İnşallah 3 puanla ayrılarak lige iyi bir başlangıç yaparız. Ligin en mütevazili ve en genç takımıyız.”

AHMET SÜTCÜ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.