"Amaç tam bağımsız bir Türkiye inşası"

"Amaç tam bağımsız bir Türkiye inşası"

Saadet Partisi Genel Sekreteri Mesut Doğan, Bizim siyaset anlayışımızda, özgürlüklerin teminat alındığı bir Türkiye, tam bağımsız bir Türkiye, müreffeh bir Türkiye, güçlü bir Türkiye, öncü bir Türkiye ideali bulunuyor” dedi

Saadet Partisi Konya İl Eğitim Başkanlığı tarafından organize edilen teşkilat içi kış eğitim ve kaynaşma kampı yaklaşık 450 kişinin katılımıyla Nevşehir- Kozaklıda gerçekleştirildi. Eğitim kampına Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin SAYDAM, GİK Üyesi Av. Hasan Hüseyin UYAR, Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Mensupları, İlçe Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri aileleri ile birlikte katıldı. Kozaklı Divaisib Termal Otel’de gerçekleştirilen Konya 2021 Kış Eğitim Kampına Eğitimci olarak ise Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, GİK Üyesi İbrahim Veli ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ömer Yazgan katıldı.

4-1-1200x800.jpg

HAK VE ADALETİ HAKİM KILACAĞIZ

Saadet Partisi Genel Sekreteri Mesut Doğan, “Bizim siyaset anlayışımız kutuplaştırıcı değil, kucaklayıcı-ayrıştırıcı değil, birleştirici- kuvveti değil, hakkı üstün tutan- siyasi rantı değil, halka hizmeti esas alan yerli ve milli bir siyaset anlayışıdır” dedi. Siyaset yaparken rahmetli Erbakan'ın sözlerinin kulaklarında çınladığını ifade eden Doğan, Erbakan'ın “Ben bunları bana oy versinler diye yapmıyorum, Allah Rızası için yapıyorum, Allah rızası için” sözlerini hatırlattı. “Bizler teşkilat mensupları olarak yapmış olduğumuz tüm siyasi çalışmalarda bu anlayışla hareket edeceğiz ve bu anlayışımızdan asla taviz vermeyeceğiz” diyen Doğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Çok değerli teşkilat mensuplarımız bizim yönetim anlayışımız; adalet, liyakat, istişare, ahlak, şeffaflık ve denetim, plan ve programı esas almaktadır. Bizim yönetim anlayışımız en başta hak ve adaleti hakim kılmaktır. Bizim Saadet Partisi olarak vizyonumuz önce ahlak ve maneviyat anlayışını ülkemizde tüm insanlığa şiar edin dittirmektir. Bizim siyaset vizyonumuzda; özgürlüklerin teminat alındığı bir Türkiye, tam bağımsız bir Türkiye, müreffeh bir Türkiye, güçlü bir Türkiye, öncü bir Türkiye ideali bulunmaktadır. Yapmış olduğumuz çalışmalarla hedefe kitlenerek merhum Erbakan Hocamızın bizlere emanet olarak bıraktığı yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yaşanabilir bir dünya hedefini hep birlikte gerçekleştirme gayretinde olacağız. Allah hepimize İslam Birliği’nin kurulduğu tüm dünyada Müslümanlara ve tüm mazlumlara yapılan zulümlerin durdurulduğu adil bir dünyada yaşamayı nasip etsin. Bizleri eğitim kampına davet eden başta il başkanımız ve eğitim başkanımız olmak üzere tüm katılımcılara bu hassasiyetlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum.”

4-2-mesut-dogan-1200x800.jpg

ÇOK VERİMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

Konya 2021 Kış Eğitim ve Kaynaşma Kampı’nda konuşan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam da şunları dile getirdi: “Konya İl Teşkilatı olarak geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Kış Eğitim ve Kaynaşma Kampımızı maalesef geçen sene pandemiden dolayı gerçekleştirememiştik. Bu sene Allah’a Şükürler olsun ki eğitim kampımızı Kozaklıda sizlerin katılımıyla gerçekleştiriyoruz. Eğitim kampımızı organize eden başta İl Eğitim Başkanımız Ali Genç ve ekibine aynı zamanda Tanıtma Başkanımız Mehmet Küçükgünay ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Davetimize uzak yakın demeden yüzlerce kilometre yaparak icabet eden başta ilçe teşkilatlarımız olmak üzere katılım sağlayan tüm teşkilat mensuplarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı olarak burada gerçekleştirdiğimiz eğitim kampında hep birlikte yeniden kaynaşacağız ve deşarj olacağız. Buradan aldığımız sinerji ile 2022 yılında Saadet Konya Teşkilatları olarak çok verimli çalışmalara hep birlikte imza atacağız. Allah yapmış ve yapacak olduğumuz çalışmaların tesirini halk etsin. Kozaklıda gerçekleştirilen 2021 Kış Eğitim Kampı Eğitimcilere hediye takdimi ve toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

SAİT ÇELİK

4-3-huseyin-saydam-1200x800.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.