Aluexpo 2013 Toplantıları Bursa’dan Başladı

Aluexpo 2013 Toplantıları Bursa’dan Başladı

İstanbul Fuar Merkezi’nde 03-06 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek ALUEXPO2013 ‘3.

İstanbul Fuar Merkezi’nde 03-06 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek ALUEXPO2013 ‘3. Alüminyum Teknolojileri, Makine ve Ürünleri İhtisas Fuarı’ öncesi, Ankiros Fuarcılık tarafından, basın ve sektör temsilcilerinin katıldığı bölgesel bilgilendirme toplantılarının ilki Bursa’dan yapıldı.

Sheraton Otel’de düzenlenen toplantıya, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcileri, sektör temsilcileri ve fuar yöneticileri katıldı. Türkiye’den ve dünyadan dev firmaların en son ürünlerini sergileyecekleri fuara sektör çalışanlarının ilgisini çekmek ve alıcılarla satıcılar arasında ticarete dönüşen bir sinerji oluşturmak amacıyla düzenlenen toplantılar Konya ve İstanbul’da da gerçekleşecek.

Alüminyum sanayinin yoğun olarak faaliyet gösterdiği Bursa’da yapılan toplantı, Ankiros Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Süphan İlker’in sunumuyla başladı. Sektör adına TALSAD Üyesi ve Yeşilova Holding Genel Koordinatörü Mehmet Aziz Ermer ve Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri de birer konuşma gerçekleştirdi. Ankiros Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Süphan İlker, fuarla ilgili şu bilgileri verdi: “Aluexpo 2013, sektörün önde gelen uzmanlarıyla, yeni yatırımlar için Türkiye’nin potansiyel fırsatlarını değerlendirmek isteyen 31 ülkeden 150 yabancı firma ve farklı ülkeler ile işbirliği yapmak isteyen 159 yerli firmayı bir araya getiriyor. Aluexpo 2013, sektörün önde gelen uzmanlarıyla, yeni yatırımlar için Türkiye’nin potansiyel fırsatlarını değerlendirmek isteyen 31 ülkeden 150 yabancı firma ve farklı ülkeler ile işbirliği yapmak isteyen 159 yerli firmayı bir araya getiriyor. 20.000 m2'lik fuar alanında yaklaşık 8700 m2 net stand alanında sergileme yapılacak olan Aluexpo 2013 Fuarı'na yerli ve yabancı 10.000'in üzerinde ziyaretçi bekleniyor.”

Fuarı, dernek, üniversiteler ve sektörel yayınların da aralarında yer aldığı 48 kuruluşun desteklediğini, Almanya, İtalya, Çin’in milli katılımının yanı sıra 32 ülkeden 150 yabancı, 159 yerli toplam 309 katılımcının yer aldığı fuara, 70’i aşkın ülkeden 10 binin üzerinde ziyaretçi beklendiğini sözlerine ekledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.