Altyapıda Altınbeyaz dönemi resmen başladı

Altyapıda Altınbeyaz dönemi resmen başladı

Akademi Liginde alt yaş gruplarının sezonunun tamamlanmasının ardından. Yeni dönem resmen başladı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor’da alt yapı alanında değişikliğe gidildi. Gençlik geliştirme sorumluluğuna Cem Bağcı Koordinatörlük görevine ise Konya spor camiasının yakından tanıdığı eski gazeteci Yunus Altınbeyaz getirildi. Altınbeyaz bugünden itibaren görevine resmen başladı.
Sezon başında yapılan değişimde Yeşil-beyazlı yönetim 5 yıldır akademi koordinatörü olarak görev yapan Taner Ay ve gençlik geliştirme sorumlusu Bülent Yaldır ile yollarını ayırmıştı ve bu iki ismin yerine koordinatörlüğe Mustafa İnce Gençlik Geliştirme Sorumluluğuna ise teknik direktör Hakan Ünal getirilmişti. Yaşanan yönetim değişikliğinin ardından sezonun tamamlanması ile birlikte alt yapıda görev yapan teknik ekip ve bazı idari personel ile yollar ayrıldı.

ALT YAPININ BAŞINA ESKİ GAZETECİ GETİRİLDİ

Konyaspor alt yapıda devrim niteliğinde kararlar alırken dikkat çeken bir başka karar ise alt yapının başına getirilen genel koordinatör oldu. Konya spor camiasının yakından tanıdığı eski spor gazetecisi Yunus Altınbeyaz’ın alt yapıya genel koordinatör olarak atandığı ifade edildi. Altınbeyaz gazetecilği bıraktıktan sonra Ekrem Coşkun Etlekmek markasında üst düzey yönetici olarak görev yaptı Yunus Altınbeyaz spor gazetecilği ve gıda sektörü idareceliğinin yanında Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde spor yöneticiliği alanında yüksek lisans yaptı. Göreve başlayan Altınbeyaz U11,U12 ve U13 ligilerinin final maçlarını takip ederek hocalardan bilgi aldı. Yunus Altınbeyaz’ın Konyaspor’da göreve başlaması Konyaspor taraftarını da memnun etti. Sosyal medyadan yapılan birçok paylaşımda Altınbeyaz’ın bu göreve getirilmesinde duydukları memnuniyeti dile getirirken yeni görevinde kendisine başarı dileğinde bulunuldu

CEM BAĞCI ÇAMDALI’NIN EKİBİNDE OLACAK

Almanya doğumlu Cem Bağcı, yeşil-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ali Çamdalı'nın yardımcı antrenörü olarak Konyaspor'da göreve başlayacak. Pro Lisansı bulunan Cem Bağcı aynı zamanda alt yapıda da görev alacak. Cem Bağcı, geçtiğimiz yıllarda Fenerbahçe, Manisaspor, Kasımpaşa, Göztepe ve Trabzonspor’da çeşitli görevlerde bulunurken, Türkiye'deki tek teknik direktörlük kariyerini ise 2020-2021 sezonunda İstanbulspor'un-- başında yaşadı ve İstanbul ekibiyle çıktığı 2 maçtan sonra görevinden ayrıldı. Cem Bağcı, Almanya'da ise Köln takımında görev yaptı.

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.