Altıparmak: Mücadeleden memnun

Altıparmak: Mücadeleden memnun

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Konya Torku Şekerspor'da, teknik direktör Mehmet Altıparmak, Belediye Vanspor karşısında 2 puan kaybetmelerine karşın takımın mücadelesinden memnun olduğunu söyledi.

 Altıparmak, yaptığı açıklamada, maça tutuk başlamalarına karşı erken buldukları golle öne geçtiklerini söyledi.
Karşılaşmanın ilk yarısında istenilen mücadeleyi sahaya yansıtamadıklarını ve ilk devrenin son bölümünde beraberlik golünü kalelerinde gördüklerini ifade eden Altıparmak; ''Maça iyi başlamadık. Yediğimiz golde Muhammet Reis’e faul yapıldı ancak hakem vermedi. Pozisyonun devamında kalemizde golü gördük İkinci yarıda ise sahada bambaşka bir görüntü çizdik. Gerçek kimliğimize bürünerek, 4 dakikada 6 tane yüzde 100 gol pozisyonu bulduk. İkinci yarının tamamında neredeyse 10 tane yüzde 100'lük gol fırsatını değerlendiremedik ve sahadan beraberlikle ayrıldık. Oyuncularımın kazanma hırsı ve mücadelesinden memnunum. Biz böyle oynamaya devam ettiğimiz sürece seri galibiyetler gelecektir.'' dedi.
BİR PUAN BİZİ ÜZDÜ
Şekerspor'un golcü oyuncusu Zafer Biryol 1 puana üzüldüklerini ve şampiyonluk yolunda tüm engelleri iyi ya da kötü geçmeleri gerektiğini ifade etti. Tecrübeli oyuncu , “İyi oynadığımız bir maçtı. Özellikle ikinci yarıda çok net pozisyonlarımız var. İyi oynadığımız maçta galip gelmemiz gerekiyordu. Şampiyon olmak istiyorsak kötü oynadığımız maçta bile galip gelmemiz gerekiyor. Hem iyi oynamak, hem de puan kaybetmek bize yakışmadı. 1 puan bizi üzdü, hedefimiz kesinlikle 3 puandı. Yapacak bir şey yok önümüzdeki maçlara bakacağız.”dedi 
GALİBİYETİ ÇOK İSTEDİK
Torku Şekerspor’un önemli isimlerinden Süleyman Varlık ise iyi hazırlandıkları bir maçtan beraberlik ile ayrılmanın kendilerini üzdüğünü söyledi. Varlık “Bu hafta iyi hazırlanmıştık, galip gelmek istiyorduk. Bu sayede de puan farkını açacaktık ama bunu başaramadık. Üzgünüz. Bundan sonraki maçlarda elimizden geleni yaparak sahadan galip ayrılacağız. Bir hedefimiz var ve buna ulaşmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Öte yandan Şekerspor’un golcü oyuncusu Erman Özcan’ın biricik oğlu Ayaz’ın ilk doğum gününü Beyaz Cafe’de kutlandı. Özcan ailesinin çocuklarının ilk doğum günü partisinde Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ve teknik heyetin yanı sıra Erman’ın tüm takım arkadaşları ile aile yakınları da yalnız bırakmadı. Ayaz’ın ilk doğum günü olması dolayısıyla anne Fatoş Özcan duygulu anlar yaşadı. Şekerspor’un Usta gölcüsü Erman, “Bu mutlu günümüzde bizi burada yalnız bırakmayan aile yakınlarımıza ve teknik ekibime sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.
ŞEKER LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ
Süper Toto 2. Lig Kırmızı grupta 6. hafta geçtiğimiz cumartesi ve Pazar günü oynanan müsabakalarla tamamlandı. Konya Torku Şekerspor Vanspor karşısında aldığı 1 puan ile liderliğini devam ettirdi. Yeşil-beyazlı ekip en yakın rakibi Sakaryaspor’un da yenildiği haftada 14 puanla koltuğunu korudu. İkinci Sıradaki Sakarya ekibi ise 11 puanda kaldı.  Hafta sonu oynanan karşılaşmalarda alınan toplu sonuçlar ise şu şekilde: 1461 Trabzon 0-1 Fethiyespor, Tarsus İdman Yurdu 0-2 Türk Telekomspor, Ş.Urfaspor 2-0     Dardanelspor A.Ş. Kocaelispor 2-0 Adana Demirspor, Balıkesirspor 1-3 Pendikspor, Konya Torku Şekerspor 1-1 Belediye Vanspor, Sakaryaspor A.Ş. 2-3 Ofspor, Tokatspor 2-1 Eyüpspor, Elazığspor 1-1Pursaklarspor A.Ş.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.