Altıparmak: Gözler bizim üzerimizde

Altıparmak: Gözler bizim üzerimizde

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan Konya Torku Şekerspor ligin 6. haftasında sahasında oynayacağı Belediye Vanspor maçının hazırlıklarını Salı gününden buyana sürdürüyor.

 Takıma Pendikspor maçından sonra 1 gün izin veren ve kendisi de bu Ankara’da değerlendiren teknik direktör Mehmet Altıparmak çalışmalarda takımın başında bulundu. 2. Lig’de sezon başından beri bileği bükülmeyen ve kupada da iki İzmir takımını devre dışı bırakan Konya Torku Şekerspor’da moraller yerinde. Yeşil-beyazlılar bir gün izin yaptıktan sonra, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Belediye Vanspor maçı hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyor. Teknik direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli ve hırslı olmaları gözlerden kaçmadı. Sezon başından buyana başarılı bir grafik çizdiklerini ifade eden Mehmet Altıparmak, artık tüm gözlerin üzerlerinde olduğunu ifade etti. Altıparmak“Sezon başından bu yana oynadığımız maçlarda aldığımız sonuçlar ve oynadığımız futbolla büyük takdir topladık. Şimdi herkesin gözü bizim üzerimizde. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. İçeride olsun, dışarıda olsun galibiyet için sahaya çıkıyor ve Allah’a şükür başarıyoruz. Hafta sonu karşılaşacağımız Belediye Vanspor, grubun güçlü ve iddialı takımlardan birisi. Ne var ki, daha önce de birçok iddialı takımı dize getirdik. İnşallah bu rakibimizi de yenerek yolumuza kayıpsız devam edeceğiz. Benim geldiğim günden beri en büyük isteğim, tribünde taraftar desteğini bulmak. Umarım bundan sonra daha çok taraftar buluruz” Altıparmak, taraftarları da maça davet ederek, “Pazar günkü maçta taraftarlarımızın tribünleri doldurarak takıma destek vermelerini istiyorum. Bir takımın en önemli gücü, bilindiği gibi taraftarı. Belediye Vanspor maçını oynayacağımız gün ve saatte başka bir maç yok. Tam uygun bir gün. Daha önce de çeşitli kereler bunu dile getirdim. Konya Torku Şekerspor Konya’nın takımı olduğuna göre, Konyalı futbolseverlerin tribünleri doldurmalarını bekliyoruz. Onların desteğiyle rakibimizi yenip, sahadan hep birlikte mutlu şekilde ayrılacağız” dedi. Konya Torku Şekerspor, hazırlıklarını dün 15.00’te kendi tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü. Yeşil-beyazlı ekipte herhangi bir cezalı ya da sakat oyuncunun bulunmadığı belirtilirken, Zafer Biryol’un belindeki ağrıların da hafiflediği öğrenildi. Pendik karşısında hafif bir sakatlık geçiren Cafercan’ın ise bu maçta forma giymesi bekleniyor. Torku Şekerspor’un bu hafta ki rakibi Belediye Vanspor ligin güçlü ekipleri arasında yer alıyor. Van temsilcisi ligde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik 1 de yenilgi aldı. Bu maçlarda 8 puan toplayan Belediye Vanspor puan sıralamasında  4. basamakta yer alıyor. Kırmızı-siyahlı ekip son olarak sahasında Tarsus İdmanyurdu’nu 5-2 gibi farklı bir skorla yenerek moral depoladı. Temsilcimiz karşısına bu moralle çıkacak olan  Belediye Vanspor puan ve puanlar arayacak. 
KUPADA KURALAR ÇEKİLİYOR 
Ziraat Türkiye Kupası play-off müsabakalarının kuraları bugün Ataköy TMOK Olimpiyatevi'nde çekilecek. Saat 11.00'de başlayacak kura çekimine, play-off aşamasında mücadele edecek 32 kulübün temsilcileri ile TFF yetkilileri katılacak.Ziraat Türkiye Kupası play-off aşamasında, 2. kademe maçları sonucu tur atlayan 18 takım, 2009-2010 sezonunda Spor Toto Süper Lig'i 5-15 arasında tamamlayan 11 takım ve Spor Toto Süper Lig'e yükselen 3 takım tek maçlı eliminasyon sistemine göre mücadele edecek. Spor Toto Süper Lig'i ilk 3 sırada tamamlayan Bursaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor, kupaya grup aşamasından katılacak.
2. kademede tur atlayan 18 takım:Akçaabat Sebatspor, Bandırmaspor, Beypazarı Şekerspor, Dardanelspor A.Ş., Denizlispor, Hacettepespor, Gaziantep B.Ş.Bld.Spor, Karşıyaka, Kayseri Erciyesspor, Kırıkhanspor, Konya Torku Şekerspor, Menemenbelediyespor, Mersin İdmanyurdu, Orduspor, Samsunspor, Tokatspor, Türk Telekomspor, Yeni Malatyaspor
Play-Off'a Direkt Katılacak 14 Takım: Medical Park Antalyaspor A.Ş., Beşiktaş A.Ş., Bucaspor, Büyükşehir Belediyespor, Eskişehirspor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Kardemir D.Ç. Karabükspor, Kayserispor, Kasımpaşa, Konyaspor, MKE Ankaragücü, Manisaspor, Sivasspor

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.