Altınordu'nun U21 Ve U19 Takımları Da Başarılarıyla Göz Kamaştırıyor

Altınordu'nun U21 Ve U19 Takımları Da Başarılarıyla Göz Kamaştırıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Türkiye Kupası’nda Ofspor’u devre dışı bırakıp, ligde zorlu Adanaspor ve Antalyaspor engellerini de 3’er gole aşarken, U21 ve U19 Ligi’nde mücadele eden kırmızı lacivertli takımlar da ağabeylerine...

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Türkiye Kupası’nda Ofspor’u devre dışı bırakıp, ligde zorlu Adanaspor ve Antalyaspor engellerini de 3’er gole aşarken, U21 ve U19 Ligi’nde mücadele eden kırmızı lacivertli takımlar da ağabeylerine adeta nazire yapıyorlar. İki ekip de kendilerinden 2 ve 3 yaş büyük rakiplerle mücadele etmelerine rağmen 9 haftadır liderlik koltuğunu kimseye kaptırmıyorlar ve doludizgin şampiyonluğa doğru koşuyorlar.

U21 PTT 1. Ligi’nde 3 yaş küçük kadroyla mücadele eden Altınordu Futbol Meslek Okulu (AFMO) U18 takımı, geride kalan 9 haftada 7 galibiyet, 2 beraberlik alırken, topladığı 23 puanla tahtın tek sahibi oldu. Kırmızı lacivertliler, bu zorlu seride 22 gol atıp, 9 gol yerken, takipçisi Bucaspor’un 3 puan önüne çıktı. Genç ekibin golcüsü Fatih Aktay ise rakip filelere gönderdiği 7 golle krallık yarışında 2. sıraya kadar yükselmeyi başardı.

U19 Elit 1. Lig’inde 2 yaş küçük kadroyla mücadele eden Altınordu Futbol Meslek Okulu (AFMO) U17 takımı ise 9 haftadan 8 galibiyet, 1 beraberlik çıkardı. Kırmızı lacivertliler, bu seriden 25 puan alıp zirveye kurulurken, rakip fileleri bombardımana tutup 25 kez gol sevinci yaşadı. U17’ler kendi filelerinde ise sadece 2 gol görünken, 2. durumdaki Samsunspor’un 2 puan önünde şampiyonluğa doğru yürümeye başladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.