Altınkaynak'ın Mevlevi kolleksiyonu beğenildi

Altınkaynak'ın Mevlevi kolleksiyonu beğenildi

Sektörün öncü isimlerinden olan Altınkaynak Kuyumculuk ve Mücevherat, Şeb-i Arus için Mevlevi kolleksiyonunun bulunduğu mevlevi salonunu hizmete açtı.

Sektörün öncü isimlerinden olan Altınkaynak Kuyumculuk ve Mücevherat, Şeb-i Arus için Mevlevi kolleksiyonunun bulunduğu mevlevi salonunu hizmete açtı. Mevlana Caddesi Sarraflar yeraltı çarşısı üstü Valilik karşısında yer alan mağazasının bir bölümünü tamamıyla Mevlevi Salonu olarak dizayn eden Altınkaynak Kuyumculuk ve Mücevherat, mevlevi kolleksiyonunu müşterilerine sunuyor. Şeb-i Arus ve Mevlana felsefesinin harmanlanıp işlendiği özel kolleksiyonda yer alan yüzlerce çeşit şehir dışından Şeb-i Arus törenleri için ziyarete gelen misafirlerin ilgisini çekiyor. Mevlana içerikli konseptin Mevlevi olarak daha da genişlediğini ve farklılaştığını ifade eden Altınkaynak Kuyumculuk Mücevherat Bölge Müdürü Satılmış Kozan, Şeb-i Arus için özel tasarlanan modellerin mutlaka görülmesi gerektiğinin altını çizdi.

2-2.20141211084215.jpg

Misafirlerini mağazalarında özel hazırladıkları Mevlevi salonunda ağırladıklarını belirten Kozan, “Özellikle şehir dışından gelen müşterilerimizin büyük ilgisini görüyoruz. Kolleksiyonumuzda bulunan yüzlerce farklı çeşit içinden seçimler yapıyorlar. Özel model isteklerine de cevap veriyoruz” dedi. Mevlevi salonunda misafirlere ney dinletisinin yanı sıra mevlevi şerbeti ikramı da yapılıyor. Manevi değeri çok büyük olan süpriz ürünlerinde yer aldığı mevlevi salonunda müşterilere deneyimli elemanlar eşlik ediyor.

MUHAMMET GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.