Altında kampanya

Altında kampanya

Akköylüler Kuyumculuk, 14 ayar altında indirim yaptı. 14 ayar ürünlerin gram fiyatı 69.90 TL oldu. Başlatılan indirim kampanyası büyük ilgi görüyor. Kampanya 15 Şubat'a kadar geçerli olacak

Uzun yıllardır Konya'da hizmet veren Akköylüler Kuyumculuk, Konya'da bir ilke imza atarak, Sarraflar Yeraltı Çarşısı'nda bulunan mağazasını outlet mağazaya çevirdi. İndirim mağazasında 14 ayar ürün ve ürün gruplarının gramı 69.90TL. Kampanya hakkında bilgi veren Akköylüler Kuyumculuk'un işletme ortaklarından Köksal Akköylü, "İşletmemiz 1974 yılının şubat ayında  rahmetli babam ve rahmetli amcam tarafından kuruldu. 1 ay sonra işletmemizin 42. yılını kutlayacağız. Bu işletmeyi gelecek kuşaklarımıza aktarıp yıllar boyu bu işletmeyi ayakta tutmak istiyoruz. Bizim tek işimiz, tek kaynağımız, tek uğraşımız kuyumculuk. 1974’den 1991 yılına kadar Sarraflar olarak da bilinen Tevfikiye Caddesi'nde hizmet verdik. 1991 yılında Sarraflar Yeraltı Çarşısı'nın açılmasıyla iki mağaza olarak yeraltı çarşısına geçtik. 1991 yılından 2009 yılına kadar Yeraltı Çarşısı'nda iki mağaza ile hizmet verdik. Şu anda Yapıcı İş Merkezi, Kızılkaya Ticaret Merkezi ve Hükümet Meydanı'ndaki merkez mağaza ile toplam 4 mağaza olarak faaliyet gösteriyoruz" dedi.

KAMPANYA 15 ŞUBATA KADAR GEÇERLİ

Akköylüler Kuyumculuk'un en eski mağazası olan Yeraltı Çarşısı'ndaki mağazayı 15 Ocak itibari ile outlet mağazasına çevirdiklerini kaydeden Akköylü şöyle konuştu: "15 Ocak itibari ile seri sonu ürünlerimiz büyük bir indirimle satıyoruz. Şu anda 15 Ocak-15 Şubat tarihlerini belirlerdik. Vatandaşın ilgi ve tepkisine göre bu tarihi değiştirebiliriz. Burada yaptığımız indirim gerçek indirim. Bizim sektörümüzde böyle indirimlere nadir rastlanır. Bazı firmalar böyle indirimler yapıyorlar ama gerçek değil. Bir ürünü indirim olmadan önce fiyatını yükseltip indirim gününde ise piyasa fiyatına çekiyorlar. Başlangıç itibariyle bunu da hesaba katarak başladık. Umduğumuzun üzerinde bir talep ve yoğunluk olursa bu tarihleri ileriye esnetebiliriz."

ALTININ GRAM FİYATINI DÜŞÜRDÜK

Outlet mağazasındaki ürünlerin gramının 69.90 TL olduğunu kaydeden Akköylü, "14 ayar ürünlerin gram fiyatı 69.90 TL. Bu fiyatlar aynı zamanda satışa sunulan tüm ürünlerde geçerli. Gramı ne olursa olsun her ürünün gramı 69 TL 90 kuruştur. Outlet mağazamızdaki her ürünü bu gram fiyatıyla alabilirsiniz. Diğer 3 mağazamız için bu rakam söz konusu değil. Ama diğer 3 mağazamızda bu kadar indirim olmasa bile piyasa fiyatlarının altında ürün satışımızı sürdüreceğiz. Buradan alışveriş yapan her müşterimiz gönül rahatlığıyla terazinin üzerinde gördüğü gram fiyatını hesap makinesi ile kendisi 69.90 ile çarparak alışverişini yapabilir. Bunun içinde herhangi bir kandırmaca, herhangi bir şaibeli durum, müşteriyi şüpheye düşürecek herhangi bir durum yok. Hesabını kendisi yapar, parasını kendisi öder, çıkar gider. Bu kadar net ve bu kadar şeffafız. Konya'da hal ve hazırda bulunan ilk outlet kuyumculuk mağazası biziz. Biz bu işi 41 yıldır yapıyoruz. Tek kazancımız bu iş. Bizim amacımız para değil müşteri kazanmak” diye konuştu.

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum