Alternatif tatil turizme nefes oluyor

Alternatif tatil turizme nefes oluyor

Aile kavramının bilincine varmış olan Rıza Turizm için ilk etapta önemli olan, müşterinin istediği şekilde tatil sunmak

Okulların tatil olmasının ardından Yaz ayının iyiden iyiye kendini gösterdiği şu günlerde Ramazan ayı öncesi tatilini bütçesine göre planlamak isteyen vatandaşlar için geçmiş yıllardaki sıkıntılar artık yaşanmıyor. Tatil kalitesinin hızla arttığı ülkemizde sadece konaklanan yerin yanı sıra, konaklanan yerdeki hizmetin çeşitliliği de arttı. Yeni yüzler ve yeni bakış açılarıyla ülkemiz adeta bir tatil cenneti haline geldi. Tatil deyince ülkemiz de genellikle Avrupa ülkelerinden gelen turistlere hizmet veren tek tip tatil yerleri anlaşılıyor. Ama günümüzde artık alternatif otellerde var. Birçok kişi tatilini kendi geleneklerine uygun hem bayan hem de erkek için rahat edilebilecek yerlerde geçirmek istiyor. Özellikle bayanlar için tatilin ve güneşin güzelliklerini tam olarak hissedilebileceği yerler ihtiyaç haline geldi. Bu tip bir tatil için talepler sadece ülke içinden değil Asya, Afrika özelliklede Avrupa’dan büyük ilgi görüyor. Bunun en büyük nedeni ise gelişen dünyada aile bilincinin daha çok ortaya çıkması ve gidilecek yerde huzur bulunması olarak değerlendiriliyor.
Türkiye’de yeni yeni kurumsallaşan ve bu anlamda tesisleri artan alternatif tatil konusunda oldukça tecrübeli olan Rıza Turizm, Konya’nın yanı sıra tüm Türkiye’ye bu anlamda öncülük ediyor. Tatilin yeni yüzü olarak değerlendirdikleri alternatif tatilin özellikle Konya’da büyük rağbet gördüğünü söyleyen Rıza Turizm Genel Müdürü Mustafa Ulu, alternatif tatil ile ilgili olarak şunları söyledi: “ Alternatif tatil seçenekleri deyince Türkiye’de aklınıza ilk isim olarak gelen Rıza Turizm. Geniş tatil seçenekleri ile ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla yurt içi ve yurt dışında büyük bir yelpazeye sahip sizlere rüya gibi bir fırsatlar sunuyor. Özellikle İslami kültürü doğru şekilde almış kişilerde alternatif tatil büyük önem arz ediyor. Aile kavramının bilincine varmış olan Rıza Turizm için ilk etapta önemli olan müşterinin istediği bir şekilde tatil sunmaktır. Ege, Akdeniz ve yurt dışı tesislerinin sayısı ve kalitesi gün geçtikçe artmaktadır.
Denizin kıyısında güneşle birlikte sıcak bir tatilin keyfini yaşamaya tüm imkânlarıyla Rıza Turizm ayrıcalığıyla sahip olabilirsiniz. Şirketimiz tatil tesislerinin yanı sıra İstanbul, Karadeniz ve Çanakkale gezileriyle size yeni fırsatlar sunuyor.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum