Altay’a başarı sözü

Altay’a başarı sözü

Portekiz’de yapılacak Dünya Şampiyonası’nda katılacak olan İsmail Kaya Lisesi Hentbol Takımı, Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti. Şampiyon hentbolcular, Başkan Altay’a derece sözü verdi

Liselerarası Hentbol’da Türkiye Şampiyonu olarak Portekiz’de yapılacak olan Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek hentbolcular Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret ettiler. Müsabakalara eğitim gördükleri İsmail Kaya Lisesi adına katılan Selçuklu Belediyesporlu hentbolcuların ziyaretlerinde İsmail Kaya Lisesi Kurucusu Ahmet Poçanoğlu, Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz, kulüp yöneticileri, antrenör Hasan Bakar ile yardımcı antrenörlerde katıldı.

Dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan Selçuklu Belediyespor Hentbol Takımı’na başarı dileyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Amatör Spora verdiğimiz desteğin neticesinde Selçuklu Belediyesporlu sporcular farklı branşlarda Türkiye’yi temsil eder duruma geldiler. Konya’dan Avrupa Şşmpiyonu, Gençlik Olimpiyat Şampiyonu ve Balkan Şampiyonları çıkardıktan sonra şimdi de hentbolcularımızın Dünya Şampiyonasında yarışacak olmaları şehrimiz adına önemli bir gelişmedir. Sporcularımızın sportif hayatlarının yanı sıra eğitimlerinde de başarılı olmaları spor yapan herkese örnek olmaktadır. Portekiz’de yapılacak müsabakalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığım sporcularımıza ve teknik yönetime hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.
Selçuklu Belediyesporlu hentbolcuların yanı sıra ziyarete katılan İsmail Kaya Lisesi Kurucusu Ahmet Poçanoğlu ise “Çocukların yetişmesine ve sporla tanışmasına vesile olan Selçuklu Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Belediye başkanımızın spora bakışı ve destekleriyle şehrimizden başarılı sporcular çıkmaktadır. Portekiz’de yapılacak şampiyonada öğrencilerimizin başarılı olacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.
Sporcuların başarısıyla gurur duyduklarının altını çizen Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz da “Yedi yıl önce Selçuklu Belediyespor Kulübü yaz spor okullarıyla hentbola başlayan sporcularımız şimdi Türkiye’yi uluslar arası müsabakada temsil edecek. Bu süre içinde sayısız başarı yakalayan hentbolcularımız ve teknik heyet kendilerine olan güvenimizi boşa çıkarmamış oldu. Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay başta olmak üzere meclis üyelerimiz ve yönetim kurulumuz hentbol takımımızın başarılı olması için gayret göstermiştir. Sporcularımızın Portekiz’den Dünya Şampiyonu olarak dönmesini arzu ediyoruz” dedi.
Antrenör Hasan Bakar idaresinde 25-31 Mart tarihlerinde Portekiz’de yapılacak Dünya Şampiyonası’na katılacak olan şampiyon hentbolculara ziyaretten sonra Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay yol harçlığı verdi. Sporcular ise Başkan Altay’a Portekiz’den dereceyle döneceklerinin sözünü verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.