Alsterring Gymnasium Kapılarını Ziyaretçilerine Açtı

Alsterring Gymnasium Kapılarını Ziyaretçilerine Açtı

Almanya'nın Hamburg şehrinde faaliyet gösteren Alsterring Gymnasium açık kapı günü, okul, aile ve öğrencilerden oluşan etkileyici sıcak atmosfer eşliğinde geçti. Her öğrencinin kişisel özelliklerine göre pedagojik imkanları seferber eden...

Almanya'nın Hamburg şehrinde faaliyet gösteren Alsterring Gymnasium açık kapı günü, okul, aile ve öğrencilerden oluşan etkileyici sıcak atmosfer eşliğinde geçti.

Her öğrencinin kişisel özelliklerine göre pedagojik imkanları seferber eden bir çizgi takip eden okul, açık kapı gününde ilgi duyan Anne – baba ve yeni öğrenci adaylarını ağırladı. Öğrenciler tarafından sunulan tiyatro ve müzik gösterileri de izleyicilerden tam not aldı. Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına göre eğitim verdiklerini bildiren İşletme Müdürü Metin Aytekin, başarıya ulaşmak için okul, veli, öğrenci işbirliğinin öneminden bahsetti. Bu nedenle seminer ve ziyaretler ile sene boyunca veliler ile sürekli irtibatta olduklarını söyledi.

Aytekin, “107 öğrencimiz ve aileleri ile birlikte güzel bir hava da farklı etkinlikler ile çok iyi bir gün geçirdiğimizi düşünüyorum. Başarı için öğrenciler okulu sevmeli ve okulda kendisini iyi hissetmeli, aile, okul ve öğrencileri bir araya getiren bu atmosferde herkes kendini iyi hissedip başarıya koşuyor.” şeklinde konuştu.

Almanya ikinci liginin güçlü kulüplerinden FC St. Pauli’de forma giyen genç Türk oyuncu Okan Kurt Gymnasium Alsterring açık kapı gününde okulu ziyaret etti. Son haftalardaki başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken Kurt, okulu gezerek yetkililerden bildi aldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.