Alparslan Koleji, Başarılı Öğrencilerini Ödüllendirdi

Alparslan Koleji, Başarılı Öğrencilerini Ödüllendirdi

Alparslan Eğitim Kurumları, Anadolu ve fen lisesinde okuyan başarılı öğrencilerini tablet bilgisayar ile ödüllendirdi. Okul Müdürü Fikret Dokumacı, fen lisesi kontenjanlarının geçen mayıs ayında dolduğuna dikkat çekerek, “Kaliteli bir...

Alparslan Eğitim Kurumları, Anadolu ve fen lisesinde okuyan başarılı öğrencilerini tablet bilgisayar ile ödüllendirdi. Okul Müdürü Fikret Dokumacı, fen lisesi kontenjanlarının geçen mayıs ayında dolduğuna dikkat çekerek, “Kaliteli bir eğitim almak isteyen bölgenin TEOG şampiyonları, tercih dönemleri başlamadan onlara ayrılan kontenjanlarımızdan faydalanmak için idaremiz ile ön görüşme yapmışlardı. Tercih döneminde okulumuzu ilk sıraya yazan öğrencilerimizi biz de tablet bilgisayar ile ödüllendirdik.” dedi.

Geçen yıllardaki başarısını sürdürerek bu yıl da üniversite yerleştirme sonuçlarına göre bölgenin ve Türkiye’nin en başarılı okullarından biri olduklarını belirten Okul Müdürü Dokumacı, “Bu yıl öğrencilerimizden bazıları yurt dışında Japonya, Almanya, Güney Afrika gibi ülkelerin başarılı üniversitelerinden burs karşılığı eğitim alma hakkı kazandı. Bu başarılarımızın devamı adına bu yıl eğitime 3D teknolojisini ekledik. Teknolojiyi eğitimde en iyi kullanan okullardan biri olarak İngilizce ve Almanca’nın yanı sıra Rusça öğrenmek isteyen öğrencilerimize 3’üncü dili öğrenme imkanı sunuyoruz. Bütün bu çalışmalarımızla ülkemizin geleceği olan gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.