Alp Yalman: Önceliğimiz Kimseye Yalan Söylememek

Alp Yalman: Önceliğimiz Kimseye Yalan Söylememek

Galatasaray Kulübü başkan adayı Alp Yalman, seçildiği takdirde yapacağı projeleri anlatarak, Galatasaray’a hiçbir zaman borcunun bitmeyeceğini, önceliklerinin ise camialarında hiçbir konuda kimseye yalan söylememek olduğunu söyledi.   &nbs

Galatasaray Kulübü başkan adayı Alp Yalman, seçildiği takdirde yapacağı projeleri anlatarak, Galatasaray’a hiçbir zaman borcunun bitmeyeceğini, önceliklerinin ise camialarında hiçbir konuda kimseye yalan söylememek olduğunu söyledi.

     25 Ekim 2014 tarihinde yapılacak olan Galatasaray Spor Kulübü’nün olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında başkanlığa adaylığını koyan Alp Yalman, İstanbul’da bir otelde düzenlediği basın toplantısıyla projelerini ve ekibini tanıttı.

    Başkan adayı, “Galatasaray’ın içinde bulunduğu olağanüstü duruma ve istikrarsızlığa dur demek için buradayız. İstikrar, şeffaflık ve güven için buradayız. Geçici bir süre için değil, iş yapmaya ve sorunları çözmeye geliyoruz. Arkadaşlarımla ben bu işleri çözebilecek tecrübeye sahibiz. Önceliğimiz camiamıza öncelikle hiçbir konuda yalan söylememek olacaktır. Verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. Amacım 20 yıllık yöneticilik yaşamımda genç ve enerjik arkadaşlarla birlikte sorunları çözmek ve yeni başarılar elde etmek. Allah yolumuzu açık etsin. Galatasaray’a olan borcum hiç bitmeyecek.” dedi.

UEFA KRİTERLERİNE UYACAĞIZ

    Başkan adayı Yalman, mağazacılık sektöründe değişiklik yapacaklarını ve Ali Sami Yen Türk Telekom Arena’da taraftarların çektiği bir takım sıkıntıları çözeceklerini , mali konuda ise UEFA kriterlerine uygunluk için çalışacaklarını kaydetti.

    

    Yalman, “Şu anda mali yönden kötü bir durum devralıyoruz. Galatasaray’ın mali yapını UEFA kriterlerine uygun hale getireceğiz. Kulübün taşınmazlarını satmayacağız. Pazarlama ve mağazacılıkta yeni projelerimiz olacak. Futbolda kurucumuz Ali Sami Yen’in felsefesinden asla ayrılmayacağız. Stadımızın gerekli bakım ve onarımını yapacağız. Taraftarlarınızın maç günleri yaşadığı sıkıntılara çözümler bulacağız. Galatasaray’ı Galatasaray yapan kültürü, Galatasaray tarih araştırmaları adı altında bir kurum kuracağız ve orada yaşatacağız. Sorunlarımızın çözümü için komiteler kuracağız. Camiamızın tüm seslerini ve düşüncelerini aktarabilmesi için medya organlarımızı herkese açacağız. Yönetimin sesi olmaktan kurtaracağız.” diye konuştu.

GALATASARAY KİMSEYE DÜŞMAN OLMAZ

    Öte yandan Alp Yalman, Galatasaray ile hiçbir kulübün düşman olmayacağının altını çizdi. Yalman, “Galatasaray hiçbir kulüple düşman olmaz. Her kulübün dostudur, yakınıdır. Rekabeti nefretle karıştırmamak lazım. ‘Su ada’ kelimesini bile kullanmak istemiyorum. Ben buranın adı böyle olduğundan bu zamana, oraya gitmeyi içim istemiyor. Teknik Direktörümüz Cesare Prandelli ile ilgili düşüncem ise, Prandelli şuan için bizim hocamız. Biz gelir gelmez onunla oturup konuşacağız.”dedi.

GÖNLÜ BİZDE OLANIN NEDEN GÖNLÜNÜ ALALIM

Bir basın mensubunun, “Glatasaray’da yönetimlerle, Fatih Terim arasında sürekli bir anlaşmazlık oluyor. Eğer siz gelirseniz bunu çözecek misiniz?” sorusuna, “Gönlü bizde olanın neden gönlünü alalım ki.” diye cevap verdi.

PASSOLİG İYİ İŞLEMİYOR, BU BELLİ

Passolig ile ilgili bir soruya ise Alp Yalman, “Passolig’i niye koydular, niye ihtiyaç duydular. Çünkü tribünlerde anarşi ve düşmanca tavırlar meydana geldi o yüzden. Herhangi bir müsabakada görüyoruz k i seyirci az . İnşallah seyirciler ve taraftarlar müsabakaları kardeşçe izle ve bu Passolig ve E-Bilete ihtiyaç kalmaz. Bu sistem iyi işlemiyor bu belli. Bunu masaya yatırmak lazım.”dedi.

LİSTEDEKİ İSİMLERİ

    Bu arada Alp Yalman'ın listesinde ise şu isimler yer alıyor: Taner Aşkın, A. Nasuhi Sezgin, Işın Çelebi, Levent Nafizoğlu, Mehmet Dedeoğlu, Alper Narman, Aydın Yardım, Abdullah Kavukcu, Dikran Gülmezgil ve Erdal Aslan

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.