Almula Turdan her cebe uygun tatil

Almula Turdan her cebe uygun tatil

Almula Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydın Şahiner, Almula Turizm ailesi olarak tüm Konyalıların cebine uygun tatil seçenekleriyle hizmet verdiklerini söyledi

Almula Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydın Şahiner, Almula Turizm ailesi olarak tüm Konyalıların cebine uygun tatil seçenekleriyle hizmet verdiklerini söyledi. Konyalıların istekleri doğrultusunda her kesime uygun tatil seçenekleri sunduklarını belirten Almula Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydın Şahiner, “2012 yılı tatil sezonunda hava sıcaklığının mevsim normallerinin çok üzerinde seyretmesi nedeniyle insanlar kendilerini daha serin bölgelere ve sulara atmak istemektedir. Biz de Almula Turizm ailesi olarak gerek otel rezervasyonlarında gerekse düzenlediğimiz tur organizasyonları ile en hesaplı ve vade farksız kredi kartı taksit seçenekleri ile yardımcı oluyoruz” dedi.

HERKESE UYGUN TATİL SEÇENEKLERİ

Aydın Şahiner, turizm sektöründe uzman ve tecrübeli ekibiyle birlikte kaliteli hizmet verebilme gayreti içerisinde olduklarını ve herkese uygun tatil seçenekleri sunduklarını ifade ederek, “Dünyanın önde gelen tur operatörlerini Kule Sitedeki AVM ve Kızılkaya AVM ofisimizde topladık ve bu sistem ile her cebe uygun tatil seçenekleri sunabilmekteyiz. Ayrıca misafirlerimize tatil rezervasyonu yaptırmak istedikleri otelin yanı sıra; yurt içi ve yurt dışı turlar, gemi turları, dil okulları, okul turları, bayii toplantısı ile birlikte tüm dünya genelinde promosyon organizasyonları, otel rezervasyonları, toplu taşıma hizmetleri, uçak biletleri, yüksek hızlı tren biletleri ve rehberlik hizmetlerini en uygun fiyat ve en güzel hizmetleri sunmaktayız. Her yılın Ocak ve Mayıs ayları arasında ileriye dönük otel rezervasyonlarını yani tatil rezervasyonlarını yapan misafirlerimize yüzde 50’ye varan erken rezervasyon indirimleri sağlamaktayız. Yurt dışından yapılan rezervasyonların neden ülkemizden daha ucuz olduğu konusundaki sorulara bu şekilde cevap vermekteyiz. Erken rezervasyon dönemi haricinde de yüzde 10 ile 25 arası indirimlerimizden misafirlerimiz yararlanabilirler. Uygun tatil seçeneklerimizden yararlanmak isteyen misafirlerimizi Almula Turizm Kule Site AVM ve Kızılkaya AVM ofisimize kayıt yaptırmak için bekliyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.