Almatı’daki Otomobil Fuarında Elektrikli Araca Yoğun İlgi

Almatı’daki Otomobil Fuarında Elektrikli Araca Yoğun İlgi

Orta Asya ülkelerinin dört gözle bekledikleri ve Avrasya bölgesinin en çok ziyaret edilen otomobil fuarı Autoshow 2014 kapılarını bir kez daha açtı.Kazakistan’ın Almatı şehrindeki Uluslararası Fuar Merkezi Atakent Fuar Alanı’nda kapılarını...

Orta Asya ülkelerinin dört gözle bekledikleri ve Avrasya bölgesinin en çok ziyaret edilen otomobil fuarı Autoshow 2014 kapılarını bir kez daha açtı.

Kazakistan’ın Almatı şehrindeki Uluslararası Fuar Merkezi Atakent Fuar Alanı’nda kapılarını açan fuara ev sahibi Kazakistan’ın yanı sıra İran, Çin, Kore, Birleşik Arap Emirlikleri, Polonya, Rusya, Türkiye, Ukrayna ve İsveç’ten yaklaşık 60 firma son model arabalarını görücüye çıkardı.

Bu yıl 17. kez kapılarını açan Otomotiv ve Oto Yedek Parça Fuarı, ticari araçlar, motosiklet, ve bisiklet sektöründeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedefliyor.

Fuarda sergilenen elektrikli araçlar katılımcılar tarafından yoğun ilgi görürken; motor yağına ihtiyaç olmadan çalışan Rus yapımı Lada marka araba da fuarın bir diğer gözdesi oldu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.