'Allah'ını Seven Defanstan Ayrılmasın'

'Allah'ını Seven Defanstan Ayrılmasın'

Muammer Bilgiç, Konya Kitap Günleri'nde okuyucularıyla buluştu.

"Allah'ını Seven Defanstan Ayrılmasın" kitabının yazarı Muammer Bilgiç, Konya Kitap Günleri'nde okuyucularıyla buluştu. Yazılarında 'MB' imzasını kullanan yazar çok sayıda okuru tarafından ilgi ile karşılandı.

img_8156.jpg

Fuarda ilk olarak söyleşiye katılan Bilgiç, okurlarıyla hasbihal etti. Kitabında, "Yaşamak, ele geçen parayı kitap ve dergilere yatırmaktır. Sahilde bir bankta Milli Gazete okumaktır" diyen Bilgiç, kitabının arka kapağında şu ifadelere yer veriyor: "Yaşamak, meydanın orta yerinde, güvercinllere yem vermektir. Şehrin işlek caddelerinde, bisiklete binmektir. Ekranlara inat Oğuzhan Asiltürk’ü sevmektir. Mütevazı bir kulübeyi lüks bir daireye tercih etmektir. Ruhi Su’dan 'Geçti Dost Kervanı'nı dinlemektir. Bir yetimi sevindirmek, ihtiyar bir amcaya hatır sormaktır. Aya, yıldızlara ve güneşe bakmaktır. Mona Roza’yı okumaktır. Ahmet Uluçay’dan 'Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak' filmini izlemektir. Çoğu zaman meteliksiz kalmak, para bulduğunda da 'yemekler benden' demektir. Her seçim yenilgisinden sonra 'İslam Birliği'ne daha çok inanmaktır. İki kişiden biri kaybedecekse, kazanan olmaktan imtina etmektir. Tenhalarda hüzünlenmektir. Muhtelif ebat ve çapta günahlarla, Allah’tan mağfiret beklemektir."

Söyleşinin ardından yazar, MGV Yayınları standında kitabını imzaladı.

img_8151.jpg

Muammer Bilgiç Kimdir?

1972 yılında Ordu’nun Ünye ilçesinde doğdu. 1993 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Biyoloji Bölümünden mezun oldu. 5 yıl devlet okullarında 14 yıl özel sektörde öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. 2001-2012 yılları arasında Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Ünye İlçe Temsilciliği görevinde bulundu. 2012 yılında AGD Genel Merkez Eğitim Komisyon Başkanlığını ve Basın Müşavirliği görevini yürüttü. Halen AGD Genel Merkez Basın ve Yayın Komisyonu Başkanlığı görevini yürütüyor.

HÂLİD ŞEN - merhabahaber.com

img_8159.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.