Ali Şevval Boya, iftarda buluşturdu

Ali Şevval Boya, iftarda buluşturdu

Boya Sanayi sektöründe 20 yılı aşkın geçmişi ile faaliyet gösteren Ali Şevval Boya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, bünyesinde yer alan bayii ve müşterileriyle iftarda buluştu

Boya Sanayi sektöründe 20 yılı aşkın geçmişi ile faaliyet gösteren Ali Şevval Boya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, bünyesinde yer alan bayii ve müşterileriyle iftarda buluştu.

 

Ali Şevval Boya deposu önünde verilen ve geleneksel düğün pilavından oluşan iftara siyasilerin yanısıra Konya ve ilçeleri ile Karaman, Isparta ve Afyon’da bulunan bayiler büyük ilgi gösterdi. Misafirleri ile tek tek ilgilenen Ali Şevval Boya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, böylesi bir günde bir araya gelmekten dolayı mutlu olduklarını söyleyerek misarfirlerine teşekkür etti.

Bayileri ile böyle özel günlerde birarada olmanın ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Yılmaz, “Yıl içinde devamlı iletişim halinde olduğumuz ve ticaret yaptığımız bayii ve müşterilerimiz ile böylesi seçkin ve özel günler de bir arada olmak istedik. Bunun için iftar programı düzenledik ve tüm bayilerimizi davet ettik. Sağ olsunlar onlarda davetimize icabet ederek bizleri mutlu ettiler. Ali Şevval Boya olarak böylesi etkinliklerimiz devam edecek. Ben şimdiden tüm dost ve müşterilerimizin mübarek Kadir gecesini kutluyor bayramlarını tebrik ediyorum” diyerek sosyal etkinliklerinin devam edeceğini hatırlattı. İftara katılan misafirler ise, Bayram Ali Yılmaz’a böyle bir programdan ötürü teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi. Geleneksel hale gelen Ali Şevval Boya iftar yemeğinin kendilerinin yanında ayrı bir yeri olduğunu hatırlatan katılımcılar, “Devamlı alışveriş için geldiğimiz depoya iftar için gelmek ayrı bir heyecan oldu. Emeği geçen herkese teşekkür edyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

MUHAMMET GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.