Alex sevgisi bunu da yaptırdı!

Alex sevgisi bunu da yaptırdı!

Fenerbahçeli taraftarlar Brezilyalı futbolcu Alex de Souza'nın sarı-lacivertli takımla yollarını ayırmasının ardından başkan Aziz Yıldırım'a tepki gösterdi

Fenerbahçe'ye uzun yıllar emek vermiş Brezilyalı futbolcu Alex de Souza'nın sözleşmesini fesh etmesinin ardından sarı-lacivertli camiada büyük bir şok yaşandı.

Alex'in evinin önüne giden ve saatlerce Brezilyalı isme tezahüratlarda bulunan Fenerbahçeli taraftarlar; başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman'a büyük öfke gösterdi.

 

Özellikle 3 Temmuz'da başlayan şike operasyonu sürecinde başkan Aziz Yıldırım büyük destek olan Fenerbahçeli taraftarlar; Alex'i takımda tutmadığı için Yıldırım'a tepkiliydi. "Sana bunu yapanlar hesap verecek" diyerek gönderme yapan taraftarların; başkan Aziz Yıldırım'ın resminin bulunduğu tişörtleri yakması; öfkenin ne denli büyük olduğunu gösterdi.

Deneme

 

Bu arada Alex'in evinin önüne Galatasaray ve Beşiktaşlı taraftarlarında olması; Brezilyalı futbolcuya taraflı tarafsız büyük saygı duyuluğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Deneme

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.