Akyürek ve Üzülmez oylarını kullandı

Akyürek ve Üzülmez oylarını kullandı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, eşi ve kızı ile birlikte Meram Atatürk İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, eşi ve kızı ile birlikte Meram Atatürk İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı.  Sabah saat 09.00'da eşi ve kızı ile birlikte Meram Atatürk İlköğretim Okulu'na gelen Akyürek, oyunu 2026 nolu sandıkta kullandı.
Seçimlerin ülke için hayırlı olmasını dileyen Akyürek, milletin kendi özgür iradesiyle kendisini yönetecekleri seçtiğini kaydetti. Konya'da huzurlu bir seçim ortamı yaşandığını, insanların barış içinde oylarını kullandığını belirten Akyürek, seçimin sağlıklı bir şekilde düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.  AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hüseyin Üzülmez ise oyunu Durunday Mahallesi'ndeki Ayşe İhsan İlköğretim Okulu'nda kullandı. 2112 numaralı sandıkta oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklamada bulunan Üzülmez, ''Türkiye, birlik ve beraberlik içerisinde demokrasi bayramına tanıklık ediyor. Halkımız sandık başına giderek en temel vatandaşlık görevlerinden birini yerine getirmektedir. Sonucun Konya'ya ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum'' diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.