Aksoy: Çok iyi teklif gelirse düşünürüz

Aksoy: Çok iyi teklif gelirse düşünürüz

Atiker Konyaspor’un golcü oyuncusu Adis Jahovic’in Beşiktaş’ın radarında olduğu haberleri ilgili olarak açıklama yapan Kulüp 2. Başkanı Selçuk Aksoy henüz kendilerine resmi bir teklif gelmediğini söyledi.

Atiker Konyaspor  2. Başkanı Selçuk Aksoy Adis Jahovic ile ilgili olarak İstanbul medyasında çıkan haberler hakkında konuştu. Selçuk Aksoy: Jahovic ile ilgili bize gelen resmi bir teklif yok. Jahovic bizim için önemli bir oyuncu ancak çok iyi bir teklif gelirse düşünürüz” dedi  

Atiker Konyaspor’un golcü oyuncusu Adis Jahovic’in  Beşiktaş’ın radarında olduğu haberleri ilgili olarak açıklama yapan Kulüp 2. Başkanı Selçuk Aksoy henüz kendilerine resmi bir teklif gelmediğini söyledi.

ÇOK İYİ BİR TEKLİF GELİRSE DÜŞÜNÜRÜZ

Atiker Konyaspor 2. Başkanı Selçuk Aksoy  kulübe resmi bir teklifin olmadığını olsa bile söz konusu rakamın çok düşük olduğunu ifade etti.  Aksoy: “Adis Jahovic takımımız için önemli bir oyuncu.  Böyle bir oyuncuyu  satmak istemiyoruz. Ama kulüp menfaatleri de önemli. Takımın as oyuncusuna talip olunuyorsa bunun bedeli bu rakamlar olamaz.  Çok iyi bir teklif gelirse bunu düşünürüz ancak şuanda böyle bir durum söz konusu değil” diye konuştu.

SÖZ KONUSU HABER

Beşiktaş’ın Adis Jahovic’le ilgilendiği şeklinde çıkan haber şu şekilde:

Vagner Love ve Larin ile yolları ayırması beklenen Beşiktaş, Konyaspor'un golcüsü Adis Jahovic'i hedefine aldı.

Hücum hattına Şenol Güneş’in sistemine uyacak bir golcü kazandırmak isteyen Siyah-Beyazlılar, Konyaspor’un forveti Adis Jahovic için düğmeye bastı.

Kartal’ın takımıyla sözleşmesi devam eden Makedon forvet için yeşil-beyazlı ekibe 1.6 milyon Euro bonservis önerdiği öğrenildi. Jahovic‘in de bu öneriye sıcak baktığı ifade edilirken son kararı teknik direktör Aykut Kocaman’ın vereceği belirtildi.

Göztepe formasıyla 34 gol attıktan sonra Konyaspor’un yolunu tutan Adis Jahovic’in Konyaspor ile 1,5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum