Akşehirspor sponsorunu buldu

Akşehirspor sponsorunu buldu

Bölgesel Amatör ligde mücadele eden temsilcimiz Akşehirspor’a Makascı İnşaat sponsor oldu.

Kulüp Başkanı Ender Kalkan ve yönetim kurulu üyeleri Akşehirspor Store'de  yapılan törenle ile Makascı İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzaladı.  Ender Kalkan Akşehirspor’a sponsor olan Makascı İnşaat yetkilisi Muhsin Makascı’ya bu desteğinden dolayı teşekkür ederken, önümüzdeki günlerde ise büyük bir transfer yapılacağının müjdesini verdi. Kalkan, "Akşehirspor'a bu yıl 16 yeni transfer yaptık. Bu transferlerden 2'si yabancı geçen sezonki kadromuzdan 7 futbolcu ile tekrar anlaştık. Antrenör olarak Faruk Temel ve Erkam İpekşen yardımcı antrenör ve eski futbolcularımızdan Salih Aydın'la ise kaleci antrenörü olarak anlaştık. Tesislerde çevre düzenlemesi, dolaplar ve yatakları yeniledik. Şeref tribünümüz kombine girişli olacak. Tesislerde bulunan sahanın yeşillendirmesi çalışmaları başladı. Bu ay içinde U-17 U-15 U-13 seçmeleri hocalarımız tarafından yapılacak" dedi.

HAZIRLIK MAÇINDA GALİP

Bölgesel Amatör ligde mücadele eden temsilcimiz Akşehirspor Amatör Küme Süper Grupta mücadele eden  İhsaniye Gençler Birliğini hazırlık maçında 2-0 yendi. Akşehir Nasreddin Hoca Stadyumunda saat 16.30 da başlayan karşılaşmada Akşehirspor maçın ilk yarısında bulduğu penaltıyı Tayyar ile gole çevirdi 1-0. İkinci yarının son dakikalarında Fikret'in attığı golle de karşılaşmayı 2-0 kazandı.

SEZONU BUGÜN AÇACAK

Akşehirspor yeni sezonun açılışını bugün yapacak. Kırmızı-beyazlı ekip Nasreddin Hoca Stadyumunda AFJET Afyonspor ile özel maçta karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.