Akşehir Endüstride lig hazırlıkları başladı

Akşehir Endüstride lig hazırlıkları başladı

Futbol Amatör Küme Süper Grubun yeni ekibi Akşehir Endüstrispor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Futbol Amatör Küme Süper Grubun yeni ekibi Akşehir Endüstrispor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Antrenman yapacak saha bulma konusunda sıkıntı yaşayan Akşehir ekibi suni çim sahanın bir an önce tamamlanmasını istiyor. Akşehir Endüstrispor antrenörü Murat Avcı “Gönül arzu ederdi ki suni çim saha çalışmaları bir an evvel bitsin ve ilçemizde çalışmalara başlayalım. Ancak bu mümkün görünmüyor. İnşallah ligler başlamadan biter ve bizde rahat bir çalışma ortamı buluruz. Ayrıca soyunma odası sıkıntısı da yaşıyoruz. Gençlik Spor Müdürlüğümüzün bilgilendirmelerine göre yapılan ihalelerin çalışmaları biterse ilk defa bir soyunma odasına kavuşacağız" dedi.
Avcı, "Akşehir halkının spora ve özellikle futbola olan ilgisi tekrar canlandı ve artık Nasrettin Hoca Stadı tribünlerinin dolu olacağına inanıyorum" dedi. Yeni sezonla ilgili taraftarlara da seslenen Murat Avcı, "Biz başarılı olmak için elimizden gelenin en iyisi yapacağız. Elbette ki her maçımızı almak için sahaya çıkacağız. Nasip olursa çıkacağımız bir üst lig Bölgesel lige dönüştürülmüş olan 3. ligdir. Bunu yaparken futbolcularımızın tamamına yakınının Akşehirli olduğunun altını çiziyorum. İnşallah Bölgesel ligi de görürsek Akşehir dışından futbolcularla o ligi oynamayacağız. Akşehir’in kapasitesi Bölgesel ligi oynamaya da yeter. Biz inanırsak sporcularımız da o yönde gelişirler. Dışarıdan alacağımız sporcuların Akşehir’in gençlerine göre bir artsı yok tam aksine takıma sahip çıkma adına, kötü günde fedakarlık yapma adına her şeyi yaparlar. Başarılı olmak adına sahalara küfrü sokmayalım. Bilelim ki bizde deplasmanlara gidiyoruz ve yaşanan çirkinliklere şahit oluyoruz. Biz ilçemizin medeni, kültürlü ve ahlaklı bir şehir olduğunu gösterelim. Başta kendim ve sporcularım gerek saha içinde gerekse saha dışında bu bilinçte olacağız. İnsanın hata yapabileceğini empati kurarak baştan kabul ediyor hakemlerimize de yardımcı olacağımıza söz veriyoruz.
Sloganımız “kaybedilen maçın telafisi var ya insanlığımızın” Bize güvenin ve desteğinizi esirgemeyin. Yeni sezonda birlikte çalışacağım beden eğitimi öğretmeni ve antrenör arkadaşlarım Murat Erdem, Halil Karadere Cevdet Beşcan ve Çetin Uysal arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum. Her bir takımımızın başında birbirinden değerli antrenörle başlayacağımız yeni sezonda Akşehir için dev bir eğitimci kadrosu ve yönetim kurulu oluşturduk. Tamamen gönülden yapılan bu birliktelik Akşehir için hayırlı olsun" dedi. Her zaman olduğu gibi bu yılda belediyenin kendilerine destek olduğunu hatırlatan Murat Avcı, “Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul’a buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.