Aksaray, Çumra’dan korkmuyor

Aksaray, Çumra’dan korkmuyor

Bölgesel Amatör ligde geride kalan iki hafta da iki müsabakayı da kazanan 68 Yeni Aksarayspor, Konya temsilcisi Çatalhöyük Çumra Belediyespor’u konuk ediyor.

Karşılaşma yarın Atatürk stadyumunda saat 15’de başlayacak. Lige deplasmanda Nevşehir Narspor’u 1-0 mağlup ederek başlayan siyah-beyazlılar, geçtiğimiz hafta da sahasında Konya temsilcisi Gençlerbirliğini 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturmuştu.
Konya temsilcisini konuk edecek olan siyah- beyazlılarda hedef yine 3 puan ve galibiyet. Atatürk stadyumunda Teknik direktör Fikret Dursun Can ve yardımcısı Serkan Aydın nezaretinde devam eden lider 68 Yeni Aksarayspor, Çatalhöyük Çumra Belediyespor’u da mağlup ederek liderlik koltuğunu bırakmak istemiyor.
Futbolcuları ile toplantı yapan Teknik Patron Can, sahada mücadeleyi yeterince yapmayan, arkadaşına yardımcı olmayan, oyunun dışında olan kim olursa olsun, 1. dakikada da dışarı alırım. Formayı giyen herkes hakkını sonuna kadar verecek. Yanımda oturan çok değerli arkadaşlarınız var. Bu takım şampiyon olacaksa, şampiyon gibi oynamalıyız. Tırı vırı futbolla şampiyonluk olmaz. Herkesin çok iyi mücadele etmesini, istiyorum. İlk iki hafta da nasıl rakiplerimizi geçtiysek geride kalan 20 hafta da geçerek yolumuza engelsiz devam etmeliyiz” dedi.
68 Yeni Aksarayspor’da sakatlığı bulunan forvet oyuncusu Abdullah Özer, takımla birlikte çalışmaya katıldı. Sakatlığı bulunan sol kanat oyuncusu Hakkı Hakan Özkan ve stoper İbrahim Konuksever ise düz koşu yaparak çalışmayı tamamladı. Hakkı Hakan Özkan’ın durumu ile ilgili olarak yakından ilgilenen yöneticiler, bu oyuncuyu Çumra müsabakasına yetiştirmeyi hedefliyorlar.
Bu arada İbrahim Konuksever’in dinlendirilerek, Çumra müsabakasında takımdaki yerini alması bekleniyor. 68 Yeni Aksarayspor pazar günü sahaya Kalede Hasan Hüseyin Hançerli- defansta İbrahim Metli, İbrahim Okur, İbrahim Konuksever ve Cemre Tutku orta alanda Naci Uğur, Ramazan Çoşkuner, Bekir ve Cem Göğayaz ileri de ise Onur Er ve Abdullah Özer şeklinde çıkması bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.