AKPli aday Zorlu, Yarmalılarla buluştu

AKPli aday Zorlu, Yarmalılarla buluştu

AK Parti Konya milletvekili adayı Prof. Dr. Cem Zorlu, önceki gün sabah kahvaltısında Yarmalılar Kalkınma ve Dayanışma Derneğinde Yarmalılarla bir araya geldi

AK Parti Konya milletvekili adayı Prof. Dr. Cem Zorlu, önceki gün sabah kahvaltısında Yarmalılar Kalkınma ve Dayanışma Derneği’nde Yarmalılarla bir araya geldi.

Programda dernek adına konuşan yönetim kurulu üyesi Mustafa Turhan, derneğin çok kısa bir süre önce kurulduğunu, ilk programlarında kıymetli bir akademisyen ve milletvekili adayı Prof. Dr. Cem Zorlu ile Yarmalıları bir araya getirmekten çok mutlu olduklarını, bundan sonra da Yarmalının gören gözü, işiten kulağı, konuşan sesi olacaklarını söyledi. 

Turhan konuşmasının devamında Yarma’nın başlıca sorunları olan hayvancılığın geri kalması, tarımsal sulamada çekilen sıkıntılar ve tarımsal elektrik enerjisi ile ilgili problemleri anlattı. Cem Zorlu da, milletvekili seçilmesi halinde, Türkiye’nin, Konya’nın, Ereğli’nin Yarma’nın ve Yarmalının milletvekili olacağını söyledi. Türkiye genelinde, Konya özelinde çok güzel gelişmeler olacağını söyleyen Zorlu, kendisinin de Konya’nın ve Yarma’nın sorunlarını ve projelerini meclise taşıyacağını ve çözüm için takipçisi olacağını belitti.

Konya ovasının ve Yarma’nın sorunlarını bildiğini, 3 aylık seçim çalışmasında sahada birebir gözlemlediğini anlatan Zorlu, özellikle tarımsal sulamadaki problemlerin Aralık 2011’den itibaren Mavi Tünel’in işletmeye girmesiyle büyük oranda çözüleceğini söyledi.

Son 8 yılda ülkede ekonomik manada ciddi gelişmeler yaşandığını dile getiren Zorlu, şunları kaydetti: “Dünyanın büyük ekonomileri arasında yer alacağız. Ekonomik olarak gelişirken aile kurumunun korunmasına ve değerlerimizi kaybetmemeye önem vermemiz gerekiyor.”

Yarma Belediye Başkanı Mustafa Sarıca da davetlerine icabet ettiği için Prof. Dr. Cem Zorlu’ya teşekkürlerini ileterek, yeni dönemde kendisini Yarma’nın vekili olarak meclise göndereceklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.