AKP'den Kılıçdaroğlu'na ses kaydı davası

AKP'den Kılıçdaroğlu'na ses kaydı davası

AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik, partisinin grup toplantısında Başabakan Erdoğan'a ait ses kayıtlarını dinleten CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında dava açacaklarını açıkladı.

Ak Parti sözcüsü Hüseyin Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu'na grup toplantısında canlı yayınladığı ses kayıtlarının, suç olduğu gerekçesiyle dava açacaklarını belirtti.

Habertürk TV'de gündeme dair açıklamalarda bulunan Ak Parti sözcüsü Hüseyin Çelik, geçtiğimiz salı günü CHP grubunda Başbakan Erdoğan ve bazı iş adamları hakkında internete düşen ses kayıtlarını dinleten CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında dava açacaklarını söyledi.

ADALET BAKANI DA UYARMIŞTI

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da ses kayıtlarını dinleten CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu uyararak, "Bir siyasi partinin genel başkanı bazı tapeleri dinletti, canlı yayında bu verildi, bu bir suç. Esasında üzüntüm sadece suç olan bir fiilin mutlak sorumsuzluk kapsamında dahi olsa, Parlamento çatısı altında canlı yayında işlenmesi değil, TBMM'de kötü bir geleneğin, kötü bir yolun açılmış olmasıdır. Umarım ki, bunun arkası gelmez" demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.