AKP millete hiçbir şey vermedi

AKP millete hiçbir şey vermedi

10 yıldır iktidarda olan AKPnin ülkeye hiçbir şey veremeyeceğini belirten Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Mustafa Özkafa, Asgari ücret ortada, çiftçi, memur, emekli, esnaf beklediğini göreme

10 yıldır iktidarda olan AKP’nin ülkeye hiçbir şey veremeyeceğini belirten Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Mustafa Özkafa, “Asgari ücret ortada, çiftçi, memur, emekli, esnaf beklediğini göremedi” diye konuştu

 

Saadet Partisi (SP) Selçuklu İlçe Teşkilatı’nın 4’üncü seçim bürosu açıldı. Sultan Şah Caddesi üzerine bulunan seçim bürosunun açılışına SP İl Başkanı Mehmet Şen, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Özkan, SP Konya milletvekili adayları; Mustafa Özkafa, Mustafa Derbentli, Şuayip Koçak, İsmail Aydilek, Rauf Büyüktermiyeci, Hasan Hüseyin Uyar, İbrahim Çelik ve SP Seçim İşleri Başkanı Burhan Nokta katıldı. Seçim bürosu açılışında konuşan Mehmet Şen, seçim çalışmalarının Konyalılar için olduğunu söyledi. 12 Haziran Seçimi’nin ülke geleceği için çok önemli olduğunu belirten Şen, “Bu seçimde hayatımı ve geleceğimizi şekillendireceğiz. AKP Hükümeti halkın istediğini vermemiştir. Başbakan 2002 yılında seçmene bana 3 yıl müsaade verin demişti. Yine 2007 yılındaki seçimde bana bir dönem daha verin dedi. Ancak 2002 yılındaki 3 yılda bitti, 2007 yılında halkın kendine iktidarlık verdiği dönemde bitti. Ama halka verdiği sözleri yerine getirmedi. Şimdi de halkı 2023 vizyonu diyerek kandırıyor. Ama halkımız en fazla 2 kere müsaade vermektedir. İnsanlar yarını göremiyorlar AKP 2023 yılı için müsaade istiyor. Bu kadar da olmaz artık” diye konuştu.

Halkın Merhum Erbakan Hoca’nın ülkeye verdiği hizmeti bildiğini de dile getiren Mehmet Şen, “Biz Milli Görüş’ün partisiyiz. Partimiz 1996 yılında Erbakan Hocamla ülkemize verdiği hizmet ortada. Halkımız bunu biliyor ve tekrardan o hizmeti almak için partimize oy vereceklerdir. Evladımız, geleceğimiz ve işimiz için halkımızı partimize davet ediyoruz” diye konuştu.

‘AKP’NİN ÜLKEYE VERECEĞİ HİÇBİR ŞEY YOK’

10 yıldır iktidarda olan AKP’nin ülkeye hiçbir şey veremeyeceğini aktaran Mustafa Özkafa ise, “AKP 10 yılda halka bir şey verememiştir. Asgari ücret ortada. Çiftçi, memur, emekli, esnaf beklediğini görememiştir. 10 yıl içinde pancar, buğday ve birçok ürün fiyatı hemen hemen yerinede sayıyor. Ancak mazot 10 yılda 4’e katlanmış durumda. Biz Milli Görüş’le ülkemizde tekrardan yaşana bilir bir Türkiye’yi kuracağız. Ülkemizin kurtuluş yolu bizim partimizdir. Diğer hiçbir parti ülkeyi kurtaramaz. Siyasi parti başkanları birbirlerini ekran başına horoz dövüşüne gibi kavgaya davet ediyorlar. Bu ülkenin böyle bir siyasete ihtiyacı yok” ifadelerini kullandı.

Dünyadaki Müslümanların savaş içinde olduğunu da anımsatan Özkafa, sözlerini şöyle tamamladı: “Irak, Afganistan, Libya, Filistin savaş ortasında. Müslümanlar ağlıyor. Birkaç gün önce Libya’daki savaştan kaçan 72 tane Müslüman, gemileri bozulduğu için Akdeniz’in ortasında mahsur kalmış. NATO ve ABD bundan haberdar olmalarına rağmen o insanları kurtarmadı. İşte bunların insanlığa, Müslümanlara bakışı budur. Dünyadaki petrolün, doğalgazın yüzde 70’i Müslüman ülkelerde çıkıyor ancak Müslümanlar sefalet içinde. Dünyanın en pahalı petrolünü biz tüketiyoruz. Tüm bunların nedeni D-8’in iptal edilmesinden kaynaklanmaktadır.”

MUSTAFA AKÇA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.