AKP İl Teşkilatı yol yapım çalışmalarını inceledi

AKP İl Teşkilatı yol yapım çalışmalarını inceledi


Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Konya İl Teşkilatı, Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı süren Ayr - Belören - Hadim Karayolu'nda yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.


İnceleme gezisine AKP Konya Milletvekilleri Hasan Angı, Mustafa Kabakçı ve Hüsnü Tuna ile teşkilat mensupları katıldı. İnceleme ve yol yapım çalışmaları hakkındaki görüşlerini dile getiren AKP Konya Milletvekili Hüsnü Tuna, “Yol yapım çalışmalarıyla ilgili yetkili ve çalışanlardan bilgi aldık. Çalışmalarda süratli bir ilerleme olduğunu gözlemledik. Kısa sürede Hadim - Belören Karayolu'nun bitirilerek trafiğe açılması konusunda her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Bu yol bitirildiğinde Konya - Hadim - Taşkent istikametinden sahile ciddi bir akım gerçekleşecek. Böylece bu yol, bölgenin ekonomisine önemli katkıda bulunacak. Çalışmalar çok hızlı ilerliyor. İnşallah kısa sürede yol tamamlanacaktır” dedi.
Öte yandan, AKP Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AKP Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erkuş, Ömer Faruk İyibildiren ile AKP Hadim İlçe Başkanı Ali Singil de Belören - Hadim yol çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Toplam uzunluğu 70 kilometre olan yol yapımı için bugüne kadar 77,6 milyon TL harcandı. Toplam maliyetinin 85 Milyon TL olacağı tahmin edilen Ayr - Belören - Hadim Yolu'nun tamamının 2011'de tamamlanıp trafiğe açılması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.