AKP İl Teşkilatı Hadim’i ziyaret etti

AKP İl Teşkilatı Hadim’i ziyaret etti

AKP Konya İl Teşkilatı, Hadim Güneysınır ve Bozkır’ı ziyaret etti. Belediye başkanları, ilçe başkanları ve ilçe kaymakamlarını ziyaret eden il teşkilatı, söz konusu ilçelerdeki yatırım ve çalışmaları da yerinde inceleme fırsatı buldu, vatandaş ve es

 Ziyaret programı, AKP İl Teşkilatı’nın Hadim İlçe Başkanlığı’nı ziyareti ile başladı. Hadim İlçe Başkanı ile bir araya gelen il teşkilatı, ilçe teşkilatının son durumu, çalışmaları ve ilçenin genel görünümü hakkında bilgi aldı.
İlçe teşkilatlarının her zaman büyük fedakarlıklarla çalıştığını ve bu çalışmaların takdir edici nitelikte olduğunu dile getiren AKP Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, “Umarım bu çalışmalar, 2011 Genel Seçimleri’nde de kendini gösterir. Halkımız çalışmalarımızı ve hükümetimizin hizmetlerini görüyor. İnanıyoruz ki halkımız da seçimde buna göre karar verecek ve AKP yine tek başına hem de bu sefer daha güçlü olarak iktidara gelecek. Bunun için tüm teşkilatlarımıza büyük iş düşüyor” dedi. İlçe teşkilatı ziyaretinin ardından Hadim Belediyesi ve Hadim Kaymakamlığı’nı ziyaret eden il yönetimi, daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi ve bir süre sohbet etti. Hadim ziyareti, Belören – Hadim Yolu çalışmalarının yerinde incelenmesi ve görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi alınması ile son buldu.
AKP Konya İl Yönetimi daha sonra Bozkır’ı ziyaret ederek ilk önce ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. Bu ziyaretin ardından Bozkır Belediyesi ve Bozkır Kaymakamlığı’nı da ziyaret eden İl Başkanı Ahmet Sorgun ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri, yapımı süren Bozkır Devlet Hastanesi’ni de gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. İl Teşkilatı Bozkır programının ardından Güneysınır’a geçerek burada da ilçe başkanlığını ziyaret etti ve vatandaşla sohbet etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.