AKP iktidarı miadını doldurdu

AKP iktidarı miadını doldurdu

Milliyetçi Hareket Partisi Konya milletvekili adayı Prof. Dr. M. Sait Gönen, seçim çalışmalarına Çumra ve Alibeyhüyüğü ilçelerinde devam etti

Milliyetçi Hareket Partisi Konya  milletvekili adayı Prof. Dr. M. Sait Gönen, seçim çalışmalarına Çumra ve Alibeyhüyüğü ilçelerinde devam etti. Çarşı ve pazar esnafını ziyaret eden Gönen, sıcak ve samimi sohbetlerle karşılandı. 24. dönem parlamento genel seçimlerinde MHP listelerine üçüncü sıradan Konya milletvekili olarak aday gösterilen Prof. Dr. Sait Gönen, Konya’nın 31 ilçesini ve beldelerini gezdi. 11 Haziran tarihine kadar seçim çalışmalarını sürdürecek olan Gönen, halkın kendisine ve partisine gösterdiği ilgiden hayli memnun kaldı. Çumra ve Alibeyhüyüğü’ne vatandaşlarla kucaklaşan Gönen, seçim çalışmaları çerçevesinde yaptığı konuşmalarda çiftçinin, esnafın, işçinin yaşadığı sorunları dile getirdi. Yaklaşık 9 yıldan bu yan iktidarda olan AKP hükümetinin tozpembe bir tablo içinde gösterdiği ülkede, yaşanan işsizlikler ve geçim sıkıntıları sonucunda halkın büyük bir çöküş yaşadığını belirten Gönen, “Bu gün ülkemiz sosyal patlamanın eşiğine gelmiş durumdadır. İnançları doğrultusunda sabreden insanların artık dayanma gücü kalmamıştır. Boşanmalar, cinayetler artmıştır. Çocuklarımız kötü alışkanlıklarla yok olup gitmektedirler. Kürtçe eğitime, verdikleri ilgiyi, okullarımız da seçmeli din derslerine vermiş olsalardı bu gün ortaokullarda okuyan çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzak kalırlardı” dedi.

Çumra’da pazar ve esnaf gezisinde bulunan Gönen, AKP seçim bürosunun önünden geçerken, AKP’lilere selam vererek sohbet etti. Seçime kadar Konya ilçelerinde yoğun bir şekilde çalışacaklarını da söyleyen Gönen, “Milliyetçi hareket milli vicdanın sesidir. Türk milleti bu sese kulak verecektir. Sesimizi duyurmak için ev ev, köy köy dolaşacağız. MHP’nin tek hedefi tek başına iktidara gelmesidir. AKP iktidarı artık miadını doldurmuştur. Ülkemizin ve milletimizin üzerinde bir karabasan gibi duran bu iktidar 12 Haziran’da sandığa gömülecektir” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.