AKÖREN İlçe Devlet Hastanesi artık 7/24 hizmet veriyor

AKÖREN İlçe Devlet Hastanesi artık 7/24 hizmet veriyor

Entegre sağlık hizmeti sunması amacı ile açılış hazırlıkları hızla devam eden Akören İlçe Devlet Hastanesi Nisan ayı ıtıbarıyla 24 saatlik acil sağlık hizmeti sunumuna başladı.

Konu ile alakalı açıklama yapan Hastane yetkilileri “Bilindiği üzere ilçemizde eksikliği en çok hissedilen kurumların başında Devlet Hastanesi gelmekte idi. 2014 yılı ortalarından itibaren ilçemize kazandırılması için çalışılan Entegre İlçe Devlet Hastanemiz, eksikliklerinin büyük kısmı tamamlanarak hizmete açılma durumuna gelmiştir. 1 Ocak  gününden itibaren yardımcı sağlık personeli tarafından tutulan 24 saatlik acil nöbeti  Nisan ayı ıtıbarıyle Doktorlarımızın Aktif nöbete başlamasıyla   daha verimli bi şekılde devam etmektedir.

10834293_10152891433024795_2007723134_o.jpg

 İlçemizde 9 personel ile yürütülmekte olan 112 hizmetinin yanında 7 Sağlık Memuru ile  5 Doktor tarafından yürütülecek 24 saatlik aktif nöbet ile ilçe halkımızın acil sağlık hizmeti  taleplerinin karşılanması amaçlanmıştır. Hastanemizde, Laboratuar ve görüntüleme hizmetlerinin yanı sıra Doktor ve yardımcı sağlık personeli eksiklerinin en kısa zamanda tamamlanarak, sağlık sunumunda kalitenin artırılması ve Akörenın sağlık alanında en üst seviyeye taşınması planlanlanmaktadır dendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.