Akılalmaz olay! Belediye başkanı tabutta ölü numarası yaptı!

Akılalmaz olay! Belediye başkanı tabutta ölü numarası yaptı!

Peru'da koronavirüs yasaklarına aldırmayan bir belediye başkanı alkol alırken yakalanınca, tabuta girip ölü taklidi yaparak yakayı kurtarmaya çalıştı.

Koronavirüs dünyanın kabusu olmaya devam ederken yasakları delen insanlarla ilgili sıra dışı haberler de gelmeye devam ediyor. Akılalmaz olayın bu kez ki adresi Peru’da bir belediye başkanı.

Castrovirreyna eyaletinin Tantara Belediye Başkanı olan Jamie Rolando Urbina Torres, karantina ve sokağa çıkma yasağı kurallarını ihlal ederek arkadaşlarıyla beraber alkol almaya gitti.

Başkan Torres’in ve arkadaşlarının yasağa rağmen tutumları polisin gözünden kaçmadı.

Daily Mail’in haberine göre güvenlik güçlerinin geldiğini fark eden Torres, maskesini taktıktan sonra bir tabutun içine girdi. Ölü numarası yaparak polisleri atlatmaya çalışan Başkan Torres yakayı ele verdi.

3 BİNDEN FAZLA CAN KAYBI

Daha önce bölge halkı tarafından salgınla ilgili gerekli önlemleri almamakla da eleştirilen Torres’e uygulanacak ceza yerel medyada merak konusu oldu.

Corona virüsünün etkisini artırdığı Güney Amerika ülkelerinden Peru’da resmi kayıtlara göre 104 bin 20 vaka ve 3 bin 24 can kaybı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.