Akçay: Mersin İdmanyurda Karşısında İyi Oynadık

Akçay: Mersin İdmanyurda Karşısında İyi Oynadık

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında kendi sahasında Mersin İdmanyurdu ile 1-1 kalan Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, Mersin İdmanyurdu karşısında iyi oynadıklarını düşündüğünü söyledi.Maç sonu...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında kendi sahasında Mersin İdmanyurdu ile 1-1 kalan Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, Mersin İdmanyurdu karşısında iyi oynadıklarını düşündüğünü söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Bütün hafta boyunca bu maçı kazanmak için hazırladık kendimizi. Rakibimizin şuan ligde en çok gol atan takımlarından biri olması, bu maçı daha önemli hale getirdi. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Bir yığın eylem ve iş birliği içerisindeydik sahada. Oyuncularımı kutluyorum. Bu oyun anlayışı ve disiplinle devam ettiğimiz takdirde daha iyi sonuçlar alabileceğimizi düşünüyorum. Hakemleri de tebrik ediyorum. Maçı çok iyi yönettiler. Rakibimizi de kutluyoruz." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.