Akaryakıt Tankerine Gizlenmiş Yarım Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi

Akaryakıt Tankerine Gizlenmiş Yarım Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi

Erzincan’da şüphe üzerine durdurulan bir akaryakıt tankerinde arama yapan Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü(KOM) ekipleri, tankerin orta kısmına yapılan gizli bölmede 482 kilo 700...

Erzincan’da şüphe üzerine durdurulan bir akaryakıt tankerinde arama yapan Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü(KOM) ekipleri, tankerin orta kısmına yapılan gizli bölmede 482 kilo 700 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre; dün gece saat 22.50 sıralarında Erzincan-Erzurum karayolu üzerinde kaçakçılara yönelik çalışma yapan KOM ekipleri, şüphe üzerine sürücülüğünü M.A.(28)’nın yaptığı 47 plakalı akaryakıt tankerini durdurdu. Tankerde detaylı arama yapan KOM ekipleri, tankerin orta bölümünde oluşturulan boşluğu gizlenmiş vaziyette 114 paket halinde toplam ağırlığı 482 kilo 700 gram gelen kubar esrar maddesi ele geçirdi.

Araç Emniyet Müdürlüğü garajına çekilirken, M.A. isimli şahıs ile birlikte konuyla ilgisi olduğu değerlendirilen M.Ö. (31) ve U.Y. (27) isimli şüpheliler hakkında ‘TCK 188. Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek’ suçu iddiasıyla işlem yapılarak, adli makamlara sevk edildi.

Ele geçirilen 482 kilo 700 gram uyuşturucu maddenin Erzincan’da bugüne kadar aynı anda ele geçirilen en yüksek uyuşturucu miktarı olduğu öğrenildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.