Ak Partili vekillerden şehit ailelerine ziyaret

Ak Partili vekillerden şehit ailelerine ziyaret

AK Parti Konya Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez ve Gülay Samancı, şehit aileleri derneklerini ziyaret etti

AK Parti Konya Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez ve Gülay Samancı, şehit aileleri derneklerini ziyaret etti.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatile girmesi ile birlikte Konya’da çalışmalarına devam eden AK Parti Konya Milletvekilleri, sendika, STK ve oda ziyaretlerine devam ediyor.
AK Parti Konya Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez ve Gülay Samancı, AK Parti Konya il teşkilatı yöneticileri ile birlikte Konya Şehit Aileleri Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesi ve Kimsesiz Çocuklar Vakfı’nı ziyaret etti.
Konya Şehit Aileleri Derneği ziyaretinde konuşan AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, şehit ailelerinin kendileri için çok önemli olduğunu dile getirerek, terör örgütü elebaşının ev hapsine alınacağına ilişkin iddiaların asılsız olduğunu söyledi. Üzülmez, “Şehitlik makamı kimsenin kolay kolay ulaşamayacağı bir mertebe. Sizler de aileleri olarak bizim için çok önemlisiniz. Sizler onların bize emanetisiniz. Sizlerin başımızın üstünde yeri vardır. Son günlerde gündemde bir iddia var; bölücü terör örgütü lideri Öcalan’ın ev hapsine alınacağına dair. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu olamaz. Bu iddia tamamen asılsızdır ve Türkiye’nin huzurunu bozmaya çalışan bir kesimin iddiasıdır” şeklinde konuştu.
AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı da, şehitlerin ve onları emaneti ailelerinin kendileri için taşıdığı değere dikkat çekerek, “Şehitlerimiz, vatanları için kanlarını ve canlarını vermişler, şahadet şerbetini içmişlerdir. Onların emanetleri olan siz ailelere sahip çıkmak bizlerin en önemli görevidir” dedi.
AK Partili heyet şehit aileleri dernekleri ziyaretlerinin yanı sıra Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı ile Korunmaya Muhtaç ve Kimsesiz Çocuklar Vakfı Müdürü Muhittin Güneş ile de bir araya geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.