Ak Partili vekil trafik kazası geçirdi

Ak Partili vekil trafik kazası geçirdi

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç'in içinde bulunduğu otomobil, Keskin ilçesinde bir kavşakta tıra arkadan çarptı.

Kahramanmaraş'ın Keskin ilçesinin Efendi Köyü kavşağında meydana gelen kazada, Ankara'ya gitmekte olan Ökkeş Kutlu Saman'ın kullandığı otomobil, önünde seyreden İdris Sezer'in kulandığı tıra arkadan çarptı.

MİLLETVEKİLİ VE ŞOFÖRÜ YARALANDI

Kazada, otomobilde bulunan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Güvenç ile şoförü Saman yaralandı. Milletvekili Sıtkı Güvenç ve şoförü Ökkeş Kutlu Saman olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

"BİRKAÇ ÇÖKME VE KIRIĞI VAR"

Kırıkkale Üniversitesi Dekanı Prof Dr. Osman Güler , tedavi altında bulunan Milletvekili Sıtkı Güvenç ile ilgili yaptığı açıklamada, "İlk muayenede hayati tehlike yok gibi görünüyor. Birkaç çökme ve kırığı var, ancak beyni etkileyecek bir kırık değil, takip ile düzebilecek durumda, Vücudunda ve yüzünün değişik yerlerinde kesikler var. Bunlar ameliyathanede usulüne uygun olarak dikilecek ve hastanemizde birkaç gün takip altında kalacak" dedi.

VALİ: ALLAH'A ŞÜKÜR CİDDİ BİR DURUMU YOK

Vali Ali Kolat ise ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Ankara'ya gelirken ilimiz sınırları içerisine girdiğinde bir kaza geçiriyor. Tıp Fakültesi Hastanemize intikal ettirildi. Gerekli müdahale yapılıyor. Allah'a şükür ciddi bir durumu yok. Şoförünün durumu iyi, geçmiş olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.