AK Partili ve CHP'li vekiller yumruklaştı

AK Partili ve CHP'li vekiller yumruklaştı

Meclis Genel Kurulu’nda gergin dakikalar yaşandı. CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e yönelik sarf ettiği sözlerin arkasında durunca ortalık karıştı.

AK Parti ve CHP milletvekilleri Meclis Genel Kurulu’nda yumruklaştı. Bunun üzerine oturuma ara verilirken, Meclis TV yayınını kesti.

AK PARTİLİ VE CHP'Lİ VEKİLLER YUMRUKLAŞTI

Geçtiğimiz hafta Meclis Genel Kurulu’nda Fatma Şahin’e yönelik, söylediği sözler nedeniyle büyük eleştiri toplayan ve kınama cezası alan Kamer Genç, "Ne var bunda benim söylediğimde yalan bir şey yok. Atatürk olmasa bir adam önde yürüyecekti arkasında 4-5 çarşaflı kadın yürüyecekti" dedi. Bu sözler üzerine kürsüye yürüyen AK Partili Zeyit Aslan, Kamer Genç'e fiziki müdahalede bulundu. Bunun üzerine genel kurul karıştı ve vekiller arasında yumruklaşmalar başladı.

kavga-002.jpg

Kamer Genç, son günlerde Fatma Şahin’e yönelik tepki çeken sözlerine açıklık getirmek isteyince sözlerine AK Parti’den tepki geldi. AK Partili Zeyid Aslan, Kamer Genç’in üzerine yürüyerek, “Öldürürüm seni p.. k.....” dedi. Kürsüdeki su dolu bardağı alan Kamer Genç, Zeyid Aslan’a atmak istedi. Ancak su yaşanan arbede sırasında Kamer Genç’in üzerine döküldü. Kürsü çevresinde büyük bir arbede yaşanırken Kamer Genç’i CHP’li vekiller kürsüden uzaklaştırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.