AK Partili Mehmet Eren   partisini eleştirip istifa etti

AK Partili Mehmet Eren partisini eleştirip istifa etti

4 dönem AK Parti’den Konya Milletvekili aday adayı olan ve 2019 Karatay Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Mehmet Eren, partisinden istifa etti

25, 26, 27 ve 28.Dönem Ak Parti Konya Milletvekili aday adayı ve 2019 yılında da Karatay Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Mehmet Eren, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Uzun yıllar AK Parti teşkilatları içerisinde görev yapan ve 4 dönem boyunca AK Parti’den aday adayı olan Mehmet Eren, sosyal medya hesabından e-devlet üzerinden istifa ettiğini duyurdu.

TEŞKİLATLAR KURULUŞ MİSYONUNDAN UZAKLAŞTI

AK Parti’nin zenginler kulübü haline geldiği eleştirisinde bulunan Eren, AK Parti teşkilatlarının kuruluş misyonundan da uzaklaştığını iddia etti. Ülkede ekonomik ve sosyal anlamda büyük sorunların yaşandığına dikkat çeken Eren, “Ülkemizde yoksulluk aldığı başına gidiyor. Yıllardır gönül verdiğim ve her zaman savunduğum AK Parti hükümeti artık bu sorunlara çözüm üretemiyor. Taban siyasetinde tamamen kuruluş ilkelerinden uzaklaştığını gördüm. Dava adamlarına sahip çıkılmadığını gördüm. Artık Ak Partide ilkeli bir siyaset yapma şansımın kalmadığını görünce ayrılmak zorunda kaldım. Gördüğüm lüzum üzerine partimden istifa ettim. Kararımın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MUHARREM DURSUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.