Ak Parti'den okullara ziyaret

Ak Parti'den okullara ziyaret

AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bazı okullara ziyaretlerde bulunuldu

AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bazı okullara ziyaretlerde bulunuldu.
AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yazlık ile AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yahya Ak, Mehmet Genç ve Mustafa Dündar, bazı okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.
AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, yeni eğitim-öğretim yılının huzur ve güven içinde geçmesini dileyerek, "Uzun bir tatilin arkasından 19 Eylül 2011 Pazartesi günü başlayan bir öğretim yılına huzur ve güven içinde girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul; bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkanlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak olan bir eğitim yuvasıdır. Gerçekten, hayatımızın önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim hayatında göstereceğimiz başarı ve her öğretim döneminin, bir önceki yıldan daha verimli geçmesi, birer yetişkin olarak, yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.