AK Parti'de vekiller asillere rozet taktı

AK Parti'de vekiller asillere rozet taktı

AK Parti Balıkesir Merkez İlçe Teşkilatı üye çalışmalarına hız verdi. Bir süredir devam eden üye kayıt çalışmalarına iki milletvekili de katıldı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığının merkez ilçede gezici propaganda aracıyla yaptığı 'dert dinleme, halkla kaynaşma çalışmaları' Bahçelievler Mahallesi'nde Cumartesi Pazarının kurulduğu Sanat Okulu caddesinde devam etti.

Okulun önünde kurulan stanttaki üye kaydı çalışmalarına AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Tülay Babuşçu ve Ali Aydınlıoğlu da katıldı. Milletvekilleri AK Parti'ye üye yapılan asillere parti rozeti taktı.

Çiçeği burnunda üyeler ile sohbet edip sorunları dinleyen milletvekilleri kendilerine iletilen konuları not aldı. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, vatandaşların vekilleri karşılarında görmekten memnun olduklarını söyledi. AK Pati Merkez İlçe Teşkilatının seçim çalışmasına katılan milletvekillerine, Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker ile yönetim kurulu üyeleri ve mahalle yönetimleri eşlik etti. Sohbetlerin edildiği çalışmanın sonunda vatandaşlar milletvekilleriyle fotoğraf çekildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.