Ak Parti'de Bir İstifa Daha

Ak Parti'de Bir İstifa Daha

AK Parti Bolu İl Başkanı olarak görev yapan Ömer Sayın, başkanlıktan sözlü olarak istifa etti. Sayın, bu pazar günü yapılacak olan İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda kararını kamuoyu ile paylaşacak.AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın,...

AK Parti Bolu İl Başkanı olarak görev yapan Ömer Sayın, başkanlıktan sözlü olarak istifa etti. Sayın, bu pazar günü yapılacak olan İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda kararını kamuoyu ile paylaşacak.

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, il başkanlığından istifa etti. Yerel bir gazeteye açıklamalarda bulunan Sayın, 3 buçuk yıldır hizmet verdiği il başkanlığından kendi isteğiyle istifa ettiğini söyledi. Sayın, bu kararını sözlü olarak nisan ayında genel merkezde Süleyman Soylu ile paylaştığını ancak bu pazar günü yapılacak olan il danışma meclisi toplantısında da kamuoyuyla paylaşacağını belirtti.

İstifanın ardından, sadece il başkanlığını bıraktığını, siyaseti bırakmadığını söyleyen Ömer Sayın, “Şu an il başkanlığını bırakıyorum, bu, siyaseti bırakıyorum anlamına gelmiyor. Netice itibarıyla siyaset yapmak ve siyasette bir yerlerde olma zorunluluğu yok. Biz inançlı insanlarız. Bizim öncelikle her şeyden evvel adam olmak gibi bir zorunluluğumuz var. Bundan sonra yeteri kadar siyaset yaptım, bundan sonra imkân yoksa işimize gücümüze bakarız.” dedi. Ömer Sayın’dan sonra yeni il başkanı ise genel merkez tarafından belirlenecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.