Ak Parti Milletvekili Üzülmez'den ilçelere ziyaret

Ak Parti Milletvekili Üzülmez'den ilçelere ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, il teşkilatı yöneticileri ile birlikte bazı ilçelerde ziyaretlerde bulundu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, il teşkilatı yöneticileri ile birlikte bazı ilçelerde ziyaretlerde bulundu.
AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, Konya’nın Çumra, Ilgın, Sarayönü ve Kadınhanı ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. İl başkan yardımcısı Necip Çimen, il yönetim kurulu üyesi Mustafa Kemal Avcıoğlu ve AK Parti Çumra İlçe Başkanı Kemal Çolak’ın da eşlik ettiği Hüseyin Üzülmez, ilk olarak Çumra merkez ve köylerini ziyaret etti, burada vatandaşları dinledi. Hüseyin Üzülmez, ziyaretler sırasında kendisine iletilen istek ve sıkıntıların çözümü için gerekli çalışmanın en kısa zamanda yapılacağını söyledi.
12 Haziran’da AK Parti’ye destek veren tüm Çumralılara bir kez daha teşekkür eden AK Parti Konya Milletvekili Üzülmez, “12 Haziran bize bir kez daha gösterdi ki, milletimiz AK Parti’den ve hükümetimizin yaptığı hizmetlerden gayet memnun. Milletimiz görüyor, 10 yıldır yapılanlar ortada. Daha önce hayal olarak kabul edilen yüzlerce proje ve hizmetin gerçekleştiğini gören vatandaşımız, bize daha çok destek vermeye başladı. Herkese şükran borçluyuz. Ancak daha yapacağımız çok şey var. Hizmet bizim işimiz. Bizler, milletimizle büyüğüz ve milletimizle büyüyoruz. Büyüdükçe de Türkiye’nin gücü yalnızca bölgede değil tüm dünyada hissedilmeye devam edilecek. Ekonomisi ile diplomasisi ile ve insanı ile Türkiye, yakın bir gelecekte tüm dünyanın gıpta ile bakacağı bir ülke haline gelecek” dedi.
Üzülmez ve beraberindekiler Kadınhanı, Ilgın ve Sarayönü ilçeleri ile Ladik beldesinde de ziyaretlerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.