AK Parti manifaturacılarla bir araya geldi

AK Parti manifaturacılarla bir araya geldi

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Halkla İlişkiler Birim Başkanlığının organize ettiği esnaf programları devam ediyor

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı’nın organize ettiği esnaf programları devam ediyor. Bu kapsamda il teşkilatı, milletvekilleri ve belediye başkanları manifaturacı ve tekstilciler ile bir araya geldi.

 

Konya Tekstil Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (KOTİAD) ev sahipliğindeki toplantıya AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun’un yanı sıra AK Parti Konya Milletvekilleri Prof. Dr. İlhan Yerlikaya ve Hüseyin Üzülmez; Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak ve Konya’da faaliyet gösteren manifaturacı ve tekstilci esnafı katıldı.

 

Programda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, esnafın sorunlarının geçmiş yıllara oranla bir hayli azaldığını kaydederek, mevcut sorunların da yine birlik beraberlik ve karşılıklı fikir alışverişi ile çözülebileceğine dikkat çekti. Sorgun, “Sizler, esnaf olarak birlikte hareket etmeli ve sorunlarınızı bir araya gelerek çözebilmelisiniz. Bizler de il teşkilatımız, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimiz olarak üzerimize düşen görevi yapmaya her zaman hazırız” ifadelerini kullandı.

 

12 Haziran’daki seçimlerle birlikte Türkiye’nin önünün açıldığını söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez de seçimlerin ardından Türkiye’nin itibarının daha da arttığını belirtti. Üzülmez, “Büyüyen, zenginleşen ve değeri yükselen bir ülkenin düşmanları da artıyor. Ancak inşallah Başbakanımızın önderliğinde ve sizlerin desteği ile bu sıkıntıları aşacağız. Türkiye’nin önü açıktır daha da açılacaktır” dedi.

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise belediyeler olarak, teşkilatlar ve milletvekilleri olarak Konya’nın hizmetinde olduklarını dile getirdi. Akyürek; “Bizler durmadan Konya için hizmet ediyoruz. Ama dünya değişiyor, kentler büyüyor ve buna paralel olarak insanımızın da ihtiyaçları değişiyor. Bizler de yerel yönetimler olarak hemşerilerimizin ihtiyaçlarına yönelik hizmet üretmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Konya Tekstil Sanayicileri ve İşadamları Derneği(KOTİAD) Başkanı Kemal İnal da, “Dertlerimiz ile dertlenildiğinin daima farkında olarak bir aradayız. Bizlere değer veriliyor. AK Parti İl Teşkilatımız, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımız sağ olsunlar bizi tek tek dinleyip sorunlarımıza eğiliyorlar. Hepsine burada teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

MERHABA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.