Ak Parti Kadın Kolları Hocalı Katliamını Kınadı

Ak Parti Kadın Kolları Hocalı Katliamını Kınadı

AK Parti Kırşehir Kadın Kolları, ‘Hocalı Katliamı’nı kınadı.AK Parti Teşkilatında gerçekleşen basın açıklamasında konuşan Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, Hocalı Kasabasında Ermeni Kuvvetlerinin yü...

AK Parti Kırşehir Kadın Kolları, ‘Hocalı Katliamı’nı kınadı.

AK Parti Teşkilatında gerçekleşen basın açıklamasında konuşan Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, Hocalı Kasabasında Ermeni Kuvvetlerinin yüzlerce Türk’ü katlettiğini söyledi.

Kadın Kolları Başkanı Düğer, “Hocalı katliamı sırasında 10 bin nüfuslu Hocalı’da yaklaşık 3 bin civarı Azerbaycan Türk’ü bulunmaktadır. Ermeniler, 25 Şubat’ı 26 Şubat’a bağlayan gece de 613 kişi katledilmiştir. O gece yaşananlar sadece insanların katledilmesinden ibaret değildir. Cesetler üzerinde yapılan incelemelerde bir çok cesedin yakılmış ve gözlerinin oyulmuş olduğu tespit edilmiştir. “ dedi.

Hocalı Katliamının üzerinden 24 yıl geçtiğini ama katliamın unutulmadığını ifade eden Kadın Kolları Başkanı Düğer, “Bu insanlık suçunun uluslar arası arenada yankı bulamaması da ayrıca kınaması gereken bir durumdur. İzlenen iki yüzlü tutumlar da ahlaki ve hukuki manada hibirşeyin değişmediğini göstermektedir .” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.